KezdőlapVállalkozás ötletekIndíts vállalkozást: 93. ötlet - a féltékenység a te bizniszed - megcsalás...

Indíts vállalkozást: 93. ötlet – a féltékenység a te bizniszed – megcsalás kommandó

-

Az utóbbi hetekben robbant be az a hír, hogy a legnagyobb félre lépő oldalt feltörték, és kiszivárogtatták a regisztrálók adatait. Igaz, kiderült az, hogy az Ashley Madison félrelépő portálon keresztül valószínűleg nehezen csalhatták meg párjukat a regisztrált férfiak, mivel főleg hamis női profilokkal volt tele az oldal. Ez a mi szempontunkból mindegy is, mivel a férfiak valamiért mégis regisztráltak, illetve nők is. Ők bizony kalandot kerestek. Remélem nem kell bemutatnom azt, hogy a házastársak, párok között időnként felröppen a féltékenység.

Kihez fordulnak ilyenkor, mit csinálnak? Először is próbálnak kutakodni egymás emailjeiben, telefonjában…, és persze, ha nem találnak semmit, akkor tovább keresnek, ilyenkor jöhet akár a magánnyomozó is. Viszont sokan nem tudják kifizetni a magánnyomozó árát. Ők lesznek a te piacod. Mekkora a piacod mérete? Több százezerre tehető.

93. ötlet: Rejtett kamerák, mikrofonok, hacker programok, gps követő, mobilkövető eszközök, szoftverek… értékesítése
Mennyire etikus? Igazából az, hogy a saját lakásába, kocsijába… mit tesz a vevőd, nem a te dolgod. A magánnyomozók is csak a jog teljes betartásával nyomoznak, és használnak ilyen eszközöket, és sokszor a házaspár megbízó tagja az, aki engedélyt ad arra, hogy például bekamerázzák a házukat…
Nos, te ebben segítesz, adod az eszközöket, akár bérelhetik is őket, illetve meg is vehetik. Erre jó példa a SpyGuy Security weboldal.
Tehát ebből kiindulva nem is lesz bonyolult az, hogy megtaláljanak téged a weben, illetve a hirdetéseidre is hamar rákattintanak majd.
A véleményem az is, hogy akár hozzá kapcsolhatsz olyan szolgáltatást, hogy párkapcsolati tanácsadók reklámozhatnak a weboldaladon, elvégre pont kapcsolódnak a témához.
Blogtartalomban adj tippeket, hogyan bizonyosodhatnak meg abban, hogy valami vaj van a párjuk füle mögött…
És a másik oldal? Na igen a megcsalókat támogatni, persze ez sem etikus, na de erre is vannak eszközök, bár a kettőt ne egy weboldalon üzemeltesd.

Célpiac: házastársak, élettársak, kapcsolatban állók
Konkurencia: nemcsak nekem, hanem másnak is eszébe jutott már ez, bár a kivitelezésbe eddig még nem láttam egy profi céget sem. Jó persze, mindenki kém felszerelést ír… neked mégis valami extra kell. Megcsalás kommandó, vagy valami hasonló eredeti név kell. 
Megvalósítás, üzlet:
1. Kell egy nagyon jól kivitelezett weblap, amin azonnal el tud igazodni a vásárló. Őt nem az érdekli, neked milyen termékeid vannak, hanem azt, hogy mire tudja használni, és ahhoz neki mire van szüksége.
2. Jó ötlet lehet az is, ha nem eladod a cuccokat, hanem bérelhetik, persze kauciót kérsz, mert mi van akkor, ha a sértődött fél észreveszi és …
3. Blogtémában hiányod nem lesz, így a látogatószám is garantált, tehát hamar szerzel érdeklődőket.
4. Facebookon is nyugodtan kommunikálhatsz, mivel ez egy megosztó szolgáltatás lesz, így komment háborúzásra is számíthatsz, ami legalább növeli az oldalak nézettségét.
5. Adj tippeket, akár letölthető PDF könyvet, hogyan derítheti ki párjáról, hogy megcsalja… Ez mind segíti az eladásaidat.

Profit várakozás:
Az eszközökön a szokásos 20-30%-os árrésed lesz, amit főleg külföldről tudsz beszerezni. De, akár először hazai cégekkel is leszerződhetsz. A supportra nagyon figyelj, főleg a nők elég nehezen fogják beállítani a kamerákat, tehát felszámíthatsz kiszállítási díjat…  A bérlés is jó megoldás, főleg komolyabb eszközöknél, kameráknál. A megbízódnak is így előnyösebb lesz, sőt neked is jobban megéri.

Azt soha se felejtsd el, munka nélkül egy ötlet sem hoz profitot. 

További ötletekért gyere vissza a Minnere minden nap. Biztosan találsz majd olyat, ami felkelti az érdeklődésed.

[adrotate banner=”5″]

 

Fotó: Harry (Howard) Potts/Flickr

 

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek