Barangolva a weben arra lettem figyelmes, hogy nincs olyan webshop, ahol termékmintákat árulnának. Persze ez logikus is, mivel a cégek általában ingyen adják a termékmintákat a vásárlóknak, ha feliratkoznak, vagy kitöltenek valamit… Mégis, mindenki jól járna, ha egy-egy kis csomagot összeállítana egy cég, amiben van mindenféle kis termékminta, és azt megvásárolhatják bárki nagyon olcsón. Jól jár a közvetítő, a cégek is, és persze a vevő is. (Olvasd tovább, mert nem lesz ilyen könnyű menet).

Ez az ötlet akkor pattant ki a fejemből, amikor a Pixibox weboldalán voltam éppen. Az alapötlet nagyon tetszik, mivel a most trendi box és csomag ajánlatokat is meglovagolja, és persze egy kis élményt is nyújt, mivel a vásárlók nem tudják, mit is rejt pontosan a csomag. Ehhez hasonló ötetről olvashattál már a Minneren: Zsákbamacska webhop. Ami igazából picit illegális is lehet, ha más nézetből is megvizsgáljuk (részletek itt), ámbár határeset lehet. A Pixibox-on a blogot hiányolom, mivel a hölgyek szeretnek olvasni az ilyen termékekről, praktikákról, tippekről, és persze a komment rész is pörögne.  Igaz Youtube-on láttam néhány videót, tetszettek is, csak kevés van fent, és persze a kitartás is hiányzik belőle, 8 hónapja nem frissült.

98. vállalkozás ötlet: termékminta csomag, box olcsón, vagyis picit bonyolultabb a helyzet olvasd tovább.
Ennél az ötletnél a cégekkel kell először felvenni a kapcsolatot, mivel tárgyalásokat kell egyeztetni, Nem lesz könnyű menet, viszont a nagy cégek már ismerik a hasonló megoldásokat, így nyitottak lesznek. Egy hátrány, viszont az, hogy termékmintát nem lehet értékesíteni legtöbbször. Szóval vagy nagyobb kiszerelést adnak, mint a termékminta, vagy valamihez hozzácsapod. Mondjuk újság, rövid pár oldalas leírás, és igazából azért fizetnek az emberek, mellé a termékminta ingyen lenne. Így mindenkinek előnyös lehet

Szóval, legyen egy csali anyag, ami mellé hozzáadod az ingyenes termékmintát. Több megoldása is létezik. A cégektől is függ, hogy mit engednek. Még lehet fizetnek is neked amellett, hogy adják a termékmintát ingyen. Tudod, ezt ötletmorzsa, neked kell hozzá tenned a legtöbbet.

Célpiac: Mivel főleg szépségápolási termékekre adnak termékmintát, így főleg a hölgyek
Konkurencia: Vannak blogot, kisebb weboldalak, no meg az újságok, de kifejezetten tömeges termékmintára nem specializálódott senki.
Megvalósítás, üzlet:
1. Járd körbe a témát, hogyan tudod megvalósítani. Fontos az is, hogy tudsz e valami extrát adni, ami mellé ingyen mennének a termékminták (de tudod azt fizeti ki igazából a vevő)…
2. Legyen havidíjas a dolog, vagyis havonta rendelhet max egyet valaki.
3. Ne feledd, a blogot is szeretik a hölgyek, a tippeket főleg.

Profit várakozás:
Sok tényezőtől függ, de a cégek még fizetni is fognak azért, hogy szerepeljenek nálad, főleg miután eléred a havi 500-1000 kiküldött csomagot.

Azt soha se felejtsd el, munka nélkül egy ötlet sem hoz profitot. 

További ötletekért gyere vissza a Minnere minden nap. Biztosan találsz majd olyat, ami felkelti az érdeklődésed.

Vállalkozás indítás minikurzus - 5900 Ft
Ez a rövid kis kurzus nemcsak hasznos információkkal, tippekkel lát el, hanem még motiválni is fog, hogy belevágj a vállalkozásodba. Már több mint 150-en a tanítványok között!!! Ár-érték arányban is nagyon jó döntés. Kattints ide!
Volt már olyan, hogy valaki megvalósított egy ilyen ötletet?
Naná! Csak nem írom le, mert akkor nem kezdenél bele! Mindenki máshogyan valósítja meg! Gondold tovább az ötleteket!
Hogyan kezdjek neki? Ehhez írtam egy cikket:
Így használd a Minner vállalkozás ötleteit Vagy nézd meg én hogyan valósítottam meg az egyiket (videós esettanulmány): Így valósítok meg egy vállalkozás ötletet - vlog
Szeretnéd képezni magad, hogy még jobb vállalkozó legyél?
A Minner Akadémia videós oktatása segítenek benne! www.minnerakademia.hu

 

Fotó: Pixibox.hu

 

 

Kérdezz vagy beszélgess a cikk témájában!
Instant tartalmak Rövid posztok, hírek, tartalmak a Minner Instantban. Kattanj rá, kattints ide!
A menüből is eléred! Sőt a főoldalon is ott a Minner Instant. 2019-ben így már dupla tartalommal várlak a Minneren nap mint nap, sőt még hétvégén is! Kattints ide!