Instant: Már csak 1 Cápa a tulajdonos a nyalókás gyárban. Moldován András

Dátum

Megosztás

Foltin András és Régi Tamás a Cápák között 1. évadának 1. részében egyértelműen lenyűgözték a befektetőket, és 3-an is ráharaptak a vállalkozásra, a nyalókabizniszre. Moldován András, Balogh Levente és Fehér Gyula fektetett a vállalkozásukba összesen 50 millió forint értékben 30%-os részesedésért. 

2021 decemberében készítettem velük egy interjút, ahol kiemelték, hogy főleg Moldován Andrással dolgoztak együtt a 3 befektető közül. A cég növekedésében is érdemi szerepe volt Andrásnak. Így eljött a pillanat, hogy András kivásárolja Balogh Leventét és Fehér Gyulát. Ezt 2022 év elején zongorázták le. A cégadatokban is látszik, hogy az alapítókon túl a Cápák közül már csak ő tulajdonos. (viszont %-okat nem tudunk, de rákérdezek náluk). Na jó, rájöttem közben, hogy a taggyűlés adataiból lehet következtetni, szavazatok arányából – de ez is csak támpont).

A fenti adatokból látszik, hogy további nagyobb %-ot nem harapott András.

Itt egy korábbi videó, ahol látszik is, hogy Moldován András igazán energiát tett bele befektetőként a cégbe (lejjebb az interjúban is sok szó esik róla).

The Lollipop Manufactory – Weboldaluk: https://shop.lollipop.hu

Hallgasd meg az 50 millió forint befektetést kapó vállalkozás alapítóival készített interjúnkat (vagy olvasd el): 50 milliót kaptak a Cápáktól. Hol tart ma a The Lollipop Manufactory [podcast]

Hogy állnak a Cápás projektek?

Ezzel kapcsolatban egy átfogó utánkövetést készített a Minner: Hogy állnak a Cápák között projektek, befektetések? Mi történt velük?

Mándó Milán
Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 9 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!