Instant: “A listád a vagyonod!” Mi kell 2022-ben a sikeres e-mail marketingezéshez?

Dátum

Megosztás

“A listád a vagyonod!”. Hallottad már te is vállalkozóként? Valaki mindig próbálja temetni az e-mail marketinget, de ő köszöni szépen, él és virul – persze, ha jól csinálják.

Nézzük meg, hogy mennyi mindent kell megcsinálnod ahhoz, hogy legyen egy stabil bevételnövekedést hozó e-mail marketing rendszered:

  1. Számodra megfelelő email marketing szoftver kiválasztása. Ez egy kiemelten fontos lépés, mert a jól kiválasztott marketing szoftver rengeteg bevételhez segíthet, ugyanakkor, ha nem megfelelőt választasz, megkeserítheti az életedet. Ráadásul rengeteg opció elérhető a piacon!
  2. Ki kell derítened, hogy miről olvasna szívesen a közönséged. Hírlevelet senki sem szeret kapni. Izgalmas tartalmakat, odafigyelést és törődést azonban igen.
  3. Szükséged lesz egy hatékony stratégiára a minőségi feliratkozók megszerzésére.
  4. Email automatizmusok, amik a feliratkozókból vásárlókat, a vásárlókból visszatérő vevőket, a visszatérő vevőkből pedig törzsvásárlókat kovácsolnak.
  5. Konzisztens, folyamatosan megújuló tartalmak, amikkel fenntartod a közönség figyelmét.
  6. Mérési rendszer, hiszen Minner vállalkozóként tudod, hogy nem csak tippelgetünk,hanem számok alapján hozunk döntéseket.
  7. Pop-up stratégia, ami nemcsak javítja a webshopod hatékonyságát, hanem feliratkozókat is gyűjt.
  8. Meg kell találnod a megfelelő egyensúlyt a hasznos tartalmak és a promóció között,hogy maximalizáld a bevételt.

Megértem, ha első olvasásra sok feladatnak tűnik és nem látod át, hogyan állj neki! Ebben segít az Email marketing mesterkurzus oktatóanyagunk, amit kimondottan webshop tulajdonosok számára készítettünk.

Vedd be a Minner pirulát és építsd fel az online képzés alapján a saját automatizált rendszeredet! A tananyagban egy lépésről-lépésre követhető tervet kapsz, amin át egy már kipróbált, számos webshopnál bevált módszert tudsz a gyakorlatba ültetni.

Tudod, nem kell mindig újat kitalálni. Használd, amit a profik már leteszteltek! Nézd meg a bevezető videót ide kattintva!

Fotó: Canva

Sólyom Eszter
Sólyom Eszter
A MinnerAkadémia színfalai mögött azon dolgozom, hogy a legfontosabb információk a lehető legjobb minőségben jussanak el hozzád. A Minneren előszeretettel írok cégkultúráról, társadalmi felelősségvállalásról, szervezetfejlesztésről.

Így érdemes marketinget tervezni! 5 ökölszabály, amiket több milliárd forint marketingköltségen tanultunk meg

Ne áltassuk magunkat, a marketing büdzsé egy része ablakon kidobott pénz. Nem jut el a fogyasztóhoz az üzenet, vagy például rosszul mértük fel a...

Kampánymarketing, a marketing stratégiád szintlépése a nagyok ligájába [kutatás]

Te is már mindent megpróbáltál a marketingben? Tölcsérmarketinget, nyereményjátékok, aktív posztolás valamelyik social média oldalon. Persze ezek is hozhattak már eredményt, főleg egy tölcsérmarketinget,...

Kerülj be a Facebook hirdetők top 1%-ába!

Mindenki pontosan ugyanazt szeretné a Facebook kampányaitól: minél több eredményt minél olcsóbban. A webshopoknak ez elsősorban sok vásárlást jelent magas megtérülésen, a szolgáltatóknak pedig...

Árverseny van a piacon, viszonteladó vagyok. Mit csináljak? Vállalkozói attitűd 1. rész

Balogh Petya milliárdos és Csillag Péter újdonsült milliárdos is válaszol arra a feltett problémára, amelynek megvitatásával ma is fejlődhet a vállalkozói attitűdünk. Ezt a...

Kevés pénzből marketing? Így lehet pénztárcakímélő megoldással vevőt szerezni

Csinálod a marketinget, de úgy érzed valahogy nem hoz elég eredményt? Az érzésed egyébként később se fog változni, hiszen mindig a Szent Grált keressük,...

Vidd 1000 fölé az értékelések számát és a nagyok ligájába kerülsz!

Néhány hete posztoltam egy hazai ékszereket értékesítő cégről, akik nemcsak 16 000 értékeléssel büszkélkednek, de piacvezetők is a kategóriájukban. Közben körülnézve a Minner vállalkozóknál...

Így kampányolj a TikTokon! [esettanulmány]

A trendi audióra posztolás már megy, de hogyan kampányoljunk a TikTokon? Márton Viktor TikTok tartalomkészítő vendégcikkében ezt mutatja be, saját példáján keresztül. Ebben az...

Lusta címsor ötletek, amiket a ChatGPT se ír meg jobban nálad

Lusta headline ötletek, amelyek bár egyszerűek, de annál hatásosabbak? A cikkben foglaltak alkalmazásával könnyebben szerezhetsz figyelmet, mint gondolnád.