Ismered a hidropóniát?

A növénytermesztés fejlődése soha nem áll meg, mindig jönnek újabb és újabb technológiák, amik vagy felgyorsítják, vagy termékenyebbé teszik a növénytermesztést. A hidropónia is ide tartozik, talaj nélküli növénytermesztést jelent, vagy tápoldatos termesztést. A lényeg, hogy olyan körülmények között termesztünk zöldséget, növényeket, amikor nem is teremne, nincs szezonja. Lehet hallottál is a debreceni Aquapóniáról, na valami hasonló a hidropónia is. (Videó a cikk alján)

[sam id=”7″ codes=”true”]
Hirdetés
A következő vállalat is részben ezzel foglalkozik. A Growlife Inc. teljes egészében kiszolgálja a hidropóniával termesztő kertészek, hobbi kertészek életét. Az összes berendezést be lehet szerezni ennél a cégnél. Sőt külön oktatásokat tartanak, melyben bárkit megtanítanak a hidropóniára.

A vállalat nagyon jól teljesít 2014 első negyedévében 2,4 millió dollár bevételre tett szert. A vállalat óriási növekedés előtt állhat az igazgató Marco Hegyi szerint, mivel be tudnak csatlakozni a cannabis termesztésbe, és a növekvő igények miatt megnő a kereslet a termékeik iránt. A részvény jelenleg 0,09 dolláron áll, 38%-ot emelkedett a pénteki napon (hétfőn nem volt kereskedés az USA-ban.)

A Growlife (PHOT) árfolyama az elmúlt években folyamatosan ingadozott, volt már 0,9 dolláron majd majdnem 0 közelébe csökkent, azóta egyszer újra fel tudott mutatni egy nagy emelkedést, majd letörték a spekulánsok. Most egy jó szinten van, ahonnan inkább emelkedést várnak a cég vezetői is. 2014-ben már részvényforgalommal se volt probléma, mondhatni a többi hasonló papírhoz képest likvid.

growlife

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!