Ismered a hidropóniát?

A növénytermesztés fejlődése soha nem áll meg, mindig jönnek újabb és újabb technológiák, amik vagy felgyorsítják, vagy termékenyebbé teszik a növénytermesztést. A hidropónia is ide tartozik, talaj nélküli növénytermesztést jelent, vagy tápoldatos termesztést. A lényeg, hogy olyan körülmények között termesztünk zöldséget, növényeket, amikor nem is teremne, nincs szezonja. Lehet hallottál is a debreceni Aquapóniáról, na valami hasonló a hidropónia is. (Videó a cikk alján)

[sam id=”7″ codes=”true”]
Hirdetés
A következő vállalat is részben ezzel foglalkozik. A Growlife Inc. teljes egészében kiszolgálja a hidropóniával termesztő kertészek, hobbi kertészek életét. Az összes berendezést be lehet szerezni ennél a cégnél. Sőt külön oktatásokat tartanak, melyben bárkit megtanítanak a hidropóniára.

A vállalat nagyon jól teljesít 2014 első negyedévében 2,4 millió dollár bevételre tett szert. A vállalat óriási növekedés előtt állhat az igazgató Marco Hegyi szerint, mivel be tudnak csatlakozni a cannabis termesztésbe, és a növekvő igények miatt megnő a kereslet a termékeik iránt. A részvény jelenleg 0,09 dolláron áll, 38%-ot emelkedett a pénteki napon (hétfőn nem volt kereskedés az USA-ban.)

A Growlife (PHOT) árfolyama az elmúlt években folyamatosan ingadozott, volt már 0,9 dolláron majd majdnem 0 közelébe csökkent, azóta egyszer újra fel tudott mutatni egy nagy emelkedést, majd letörték a spekulánsok. Most egy jó szinten van, ahonnan inkább emelkedést várnak a cég vezetői is. 2014-ben már részvényforgalommal se volt probléma, mondhatni a többi hasonló papírhoz képest likvid.

growlife

Ez izgalmas volt! Még ilyet! Megújult a Minner főoldala!

Kattints ide és nézz rá a friss cikkekre, podcastokra, rövid üzleti tartalmakra (instant)! Csak görgess és olvass, inspirálódj! Üzletre fel! A Minner üzleti flowban tart! Tovább a Minner főoldalára!
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!