Játsszunk el a gondolattal: Kasza Online

Kasza Tibor a Facebook oldalán szinte olyan showt ad a közönségnek, mintha az egy TV műsor lenne. Vannak élő bejelentkezései, humoros képek, rövid videók. Természetesen mivel celeb, illetve sztárok között is mozog, így extra egyedi tartalmat is tud adni a közönségnek. Látható a posztok között a tudatos tervezés. Ezt most akár benyalásnak is tarthatod, de azt neked is be kell látnod, jól csinálja, nincs mit tenni. Van egy dolog, amit viszont érdemes lenne neki is figyelembe vennie, és ez a Facebook függőség. Na nem az, amire te gondolsz….

Akár egy szempillantás alatt elveheti a Facebook Kasza Tibor oldalát, semmire sem garancia a sok lájk, és az oldal neve melletti kék pipa. Emlékszel a Csonti Car egykori Facebook sikereire? Hasonló témákban is posztoltak Csontiék (több százezres követőtáboruk volt), bár az igaz, hogy több +18-as képet is kitettek, ami miatt sokan bejelentették az oldalt a FB-nak, így Zuckerbergék levették az oldalt. Természetesen Csontiékat főleg a konkurencia jelentgethette. Tehát a sikereinket a Facebook egy szempillantás alatt keresztbe törtheti. Ezért kell előre gondolkodni.

Érdemes egy blogot vagy weboldalt hozzákapcsolni a FB oldalunkhoz. Kasza Tibor esetében már lassan az is jó megoldás lesz, hogy saját portált indít. Pl. Kasza Online. Sőt, még érdemes lehet Youtube csatornát is indítania, pl. a KaszaTaxi, vagy barátnőjének (Manker) a ruhapróbái Lakatos Márkkal, mind-mind átvihető lenne egy blogra, és csak rövid bevezető lenne a FB-on. Anno, amikor Kasza megosztotta a róla szóló Minner cikket, akkor aznap 3000-en jöttek át csak az ő FB oldaláról a Minnerre. Tehát gyorsan fel tudna húzni egy napi 10-30 ezres látogatottságú oldalt.

Így profitál Kasza a FB oldalából

Ha jól megnézed az oldalát, láthatod a sok-sok termékelhelyezést. Pl. mobiltelefon tesztek, Riska tej reklám. Szerinted Manker és Lakatos Márk ruhapróbálási videói miért készülnek? Egyrészt a közönség szórakoztatására, másrészt későbbi termékelhelyezésekre. Erről a videóról beszélek (A videó alatt folytatom)

Megjött a Márk & Manker Shopping Extra 3. része!!!
Dögös randi ruhák 😉

További dögös stílus tanácsok : Lakatos Márk
Instagram : Darai Andrea

Közzétette: Kasza Tibor – 2016. május 23.

Konklúzió

Ha fel akarsz húzni egy FB oldalt, akkor ahhoz mindig csatlakoztass egy blogot, weboldalt, akár még hírlevél feliratkozókat is gyűjthetsz. Ez azért kell, hogyha véletlen a Facebook megszünteti a FB oldalad, ne kelljen mindent előröl kezdeni.

Fotó: Kasza Tibor/Facebook

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!