Jó fogásod lehet az adóhivatal aukcióin. Érdemes résen lenni

Időnként érdemes átfutni az adóhivatal (NAV) árverésre kínált ingóságait. A főleg adótartozás miatt lefoglalt árukat a NAV egy erre külön működtetett oldalon teszi közzé, hogy már előre tudd, mire fogsz licitálni (link alul). A legtöbb oldalon szerepelt ingóságra online tudsz licitálni, így ki sem kell mozdulnod. Nemcsak cégeknek, hanem magánszemélyként is érdemes lehet ránézned az ingóságokra, sőt, vissza-vissza térni az oldalra, mert találhatsz nagyon jó áron is eladó tárgyakat. Milyen dolgokat lehet venni?

Például:

 • Laptopok, tabletek. 
  pl.: ASUS x502c
  típusú laptop: Egész jó állapotú notebook aukciója záródott nem is olyan régen. Nem is rossz ár érte, főleg látszik, hogy az újabb típus. – ár: 50 000 FT
  asuslaptopnavarveres
 • Újszerű nappali szekrény – ár: 32 000 ft
  nappailszekrenynav
 • Ruhák – Aki unatkozik, végignézheti az éppen futó árveréseket a ruhákra is. Rengeteg van.
 • Legó olcsón? Játékok. Bár lehet, picit fura lenne innen választani a gyereknek játékot, ránézve a játékárakra elég jó áron lehet egy-két játékot beszerezni. Pár ezer forintot lehet spórolni a Legokon is, sőt, több új, még bontatlan játékot is lehet így szerezni.
 • Üzletberendezés, egyéb üzlethez kapcsolódó ingóságok
  Itt például egy olyan kétkaros kávégépet találtam, ami még a használt árak alá is bőven alálicitál. Persze ellenőrizni kell, hogy működőképes-e.
  kétkaroskávégép
 • Kéziszerszám: Itt találhatsz jó fúrót, csiszológépet, vagy mindent, ami egy férfi műhelyébe kellhet.
 • Háztartási gépek: Most éppen alig van csak 1 futó ajánlat, de a lejárt árveréseket visszanézve ott is volt egy-egy alkalmi jó vétel.
 • … további kategóriák a következő mondatban leírt linken.

A futó árverések eléréséhez kattints ide! Ha pedig kíváncsi vagy a lejárt árverésekre (hogy lásd, mennyivel olcsóbb) kattints ide! 

2016-ban az adóhivatal:

 • 1225 ingatlant,
 • 18070 ingóságot,
 • és 503 vám- és bűnügyi eljárásban lefoglalt vagyontárgyat adott el – írja a Napi.hu

Fotó: NAV

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!