Jobb lesz odafigyelni a Vs.hu -ra! Origo és VS.hu egy kézben.

Tegnap aláírták azt a szerződést, amiben a VS.hu tulajdonosa a  New Wave Media Kft. megvette az Origo Zrt. -t a Magyar Telekomtól. A deal kb. 4,2 milliárd forint értékben történt. Tehát a VS.hu és az Origo.hu egy tulajdonos kezei alá került. Én mostanában amúgy is figyeltem a vs.hu tevékenységét, mert feltűnt egy érdekesség.

Ez az érdekesség pedig a Youtubeon való aktív jelenlét. Persze még mondhatni gyerekcipőben járnak az ottani műsorkészítésben (nézettségre is értem). A Startupos videóikat ebben a cikkbe is beszúrtam: Ezeket a startupos videókat látnod kell
Nekem tetszik, amibe belekezdtek, sokkal jobb videókat készítenek, mint a konkurens hírportálok, minőségben is jobbak. Bár most úgy érezheted, hogy tövig benyaltam a VS.hu-nak. Ez persze nem így van, én csak a munkájukat dicsértem. Igaz, az is hozzá tartozik, hogy eszméletlen sok pénzből gazdálkodnak, masszív veszteséget termelnek, szóval egyrészt van miből ilyen “műsört” csinálniuk, másrészt profitot még nem termeltek.  Ha tesznek a videóikba egy-két show elemet, akkor pedig hamarosan még nagyobb nézettségük lesz. És hát igen, az Origo-s történetre még kíváncsi leszek, mi sül ki belőle.

Nézz rá a Vs.hu Youtube csatornájára! Kattints ide! Aztán gyere vissza a Minnerre!

 

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!