Jordan Belfort percek

A Wall Street farkasa óta tudja a nagyközönség, mik azok a centes részvények. Itt-ott említve a minner.hu-n is találkoztak már vele. Van egy fiatal srác, aki ezekkel spekulál, persze nem magyar, és már 220 millió Ft-ot összegyűjtött vele pár év alatt. Persze nem úgy, mint Belfort, tisztességesen a részvények vizsgálatával. Igazából vannak olyan abszurd helyzetek, amit a cikk végén is láthattok, nos ő ilyenekből szedte meg magát.

Az biztos, hogy lehettek izzasztó napjai, mivel ezek a részvények mozognak akár naponta 10-50 sőt akár 100%-ot is. Jó persze csak felfelé tudnak 100%-nál nagyobbat is emelkedni napon belül:) Bár ha belegondolunk, tud olyat hogy mindig 20%-ot esik, csak ugye az előző naphoz képest, a 0-át úgy is nehezen éri el. (Viva matematika – az egyest felezve soha nem érsz el a nullához)

Nézzük meg a tegnapi mozgásokat, az egyes részvények, kisebb cégek mennyit mozogtak (top10, a mozgás nagysága alapján rendezve):
1. Georgetown Corp +170%
2. Decision Diagnostics  Corp +94,44%
3. First Columbia Gold  Corp +80,69%
4. Positiveid Corp 24,14%
5. Gold and Silver Minning of Nevada Inc -21,23%
6.. Marani Brands Inc. +20,16%
7. Max Sound Computer -19,63%
8. Virtual Sourcing Inc. +18,46%
9. Minerco Res Inc -14,17%
10. Validian Corop -14,06%

Szépen mozognak tehát a részvények napon belül, érdemes lesz a Georgetown részvényre figyelni, ami ennyit emelkedik, az ennyit tud esni is. Volt egy részvény amit anno úgy választottunk ki, hogy még weblapja se volt. Utána 33,5%-ot esett is, tehát bejött a számításunk, hogy csak túlfűtött a részvény. Most újra felment az árfolyama, igazából a cég veszteséges, 2 dolláros részvényár túlzó. Újra lehet esésre játszani.
cassidy_aug

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!