KezdőlapTőzsdeJordan Belfort percek

Jordan Belfort percek

-

A Wall Street farkasa óta tudja a nagyközönség, mik azok a centes részvények. Itt-ott említve a minner.hu-n is találkoztak már vele. Van egy fiatal srác, aki ezekkel spekulál, persze nem magyar, és már 220 millió Ft-ot összegyűjtött vele pár év alatt. Persze nem úgy, mint Belfort, tisztességesen a részvények vizsgálatával. Igazából vannak olyan abszurd helyzetek, amit a cikk végén is láthattok, nos ő ilyenekből szedte meg magát.

Az biztos, hogy lehettek izzasztó napjai, mivel ezek a részvények mozognak akár naponta 10-50 sőt akár 100%-ot is. Jó persze csak felfelé tudnak 100%-nál nagyobbat is emelkedni napon belül:) Bár ha belegondolunk, tud olyat hogy mindig 20%-ot esik, csak ugye az előző naphoz képest, a 0-át úgy is nehezen éri el. (Viva matematika – az egyest felezve soha nem érsz el a nullához)

Nézzük meg a tegnapi mozgásokat, az egyes részvények, kisebb cégek mennyit mozogtak (top10, a mozgás nagysága alapján rendezve):
1. Georgetown Corp +170%
2. Decision Diagnostics  Corp +94,44%
3. First Columbia Gold  Corp +80,69%
4. Positiveid Corp 24,14%
5. Gold and Silver Minning of Nevada Inc -21,23%
6.. Marani Brands Inc. +20,16%
7. Max Sound Computer -19,63%
8. Virtual Sourcing Inc. +18,46%
9. Minerco Res Inc -14,17%
10. Validian Corop -14,06%

Szépen mozognak tehát a részvények napon belül, érdemes lesz a Georgetown részvényre figyelni, ami ennyit emelkedik, az ennyit tud esni is. Volt egy részvény amit anno úgy választottunk ki, hogy még weblapja se volt. Utána 33,5%-ot esett is, tehát bejött a számításunk, hogy csak túlfűtött a részvény. Most újra felment az árfolyama, igazából a cég veszteséges, 2 dolláros részvényár túlzó. Újra lehet esésre játszani.
cassidy_aug

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek