KezdőlapTőzsdeJordan Belfort újratöltve

Jordan Belfort újratöltve

-

Nos, a penny stockokról, vagyis a centes részvényekről ide kattintva olvashatsz részletesebben. Van egy kedvenc centes részvényünk. Olyan, amit még  Jordan Belfort is imádna. Az elmúlt évben nem egyszer, hanem minimum 4-szer meg lehetett vele játszani a következő stratégiát. Megvárni míg felmegy 2 dollár környékére, és onnan árfolyam esésre játszani. 1-1,2 dollár között pedig kiszállni.

A Cassidy Ventures (ticker: OTCBB:CSVN) részvényről van szó. Amit tudni kell a cégről az, hogy

1. még weblapjuk sincs,
2. sokszor irreálisan nagy forgalom mellett cserélnek gazdát a részvények,
3. 55 millió forint kötelezettsége van
4. 10,5 millió forint vesztesége volt az előző negyedévben

Hol áll most az árfolyam? 0,51 dolláron. Mennyiről esett le? 2,5 dollárról. Tehát láthatjuk, azért közben mínuszban is lehettünk a pozíciónkkal. De a végén újra teljesült. Mi is hajtaná fel az árfolyamot? Jelenleg a cég értéke 68 millió dollár!!??? Amikor a nyeresége 0, készpénze 0, vagyona 0. Tehát a következő lépés az, hogy újra megvárjuk, hogy 2 dollár körüli árra kússzon fel az árfolyam., és akkor árfolyam esésre spekulálunk. Hamarosan újabb ehhez hasonló centes részvénnyel jelentkezünk. Ezeken a részvényeken az olyan brókercégeknél lehet keresedni, akik amerikai piacon is tudnak kötni. A nagyobbaknál tuti.

Valami hasonló játék lehet mögötte, amit Jordan Belfort is csinált. Vagyis felpumpálják az árfolyamot (mi ezt várjuk meg), majd a végén bedöntik azt (mi ebből profitálunk).

 

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek