KezdőlapGazdaság és üzletKapszulás üdítők? Te megkóstolnád? Szerintem már ittál is! Vajon mikor lesz karácsonyi...

Kapszulás üdítők? Te megkóstolnád? Szerintem már ittál is! Vajon mikor lesz karácsonyi slágertermék?

-

Az USA-ban már egyre népszerűbbek a kapszulás üdítők. Tudod kapszulás kávégéphez hasonlítanak, csak a kapszulában valamilyen szirup van. Pl. Coca-Cola, Fanta, limonádé…., de még koktélokat is lehet így készíteni. Miért írtam, hogy te is ittál már?

Azért, mert hasonló a technológia, mint amit a gyorséttermekben is látsz. Azok is szirupból csinálják az adott üdítőt. Szóval így lényegében el is tudod képzelni. Az USA-ban a Keurig a legismertebb ilyen cég, de még náluk is nagyon friss a technológia. A bejegyzésben 2 videót is megosztok veletek, az első az egy promó videó, a másik pedig egy termék teszt videó.

+ extra ötlet: A Minner vállalkozás ötleteihez azt is hozzá írhatnám, hogy járd körbe a témát, majd indulj el itthon kapszulás üdítők értékesítésével. Sőt tárgyalj több külföldi céggel, és te legyél a hazai forgalmazójuk. Ideje leváltani a karácsonyi slágertermékek 1. helyéről a kapszulás kávégépet. Tudod nem a gépben van a biznisz, hanem a kapszulákban 🙂 .

.

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek