Kapszulás üdítők? Te megkóstolnád? Szerintem már ittál is! Vajon mikor lesz karácsonyi slágertermék?

Az USA-ban már egyre népszerűbbek a kapszulás üdítők. Tudod kapszulás kávégéphez hasonlítanak, csak a kapszulában valamilyen szirup van. Pl. Coca-Cola, Fanta, limonádé…., de még koktélokat is lehet így készíteni. Miért írtam, hogy te is ittál már?

Azért, mert hasonló a technológia, mint amit a gyorséttermekben is látsz. Azok is szirupból csinálják az adott üdítőt. Szóval így lényegében el is tudod képzelni. Az USA-ban a Keurig a legismertebb ilyen cég, de még náluk is nagyon friss a technológia. A bejegyzésben 2 videót is megosztok veletek, az első az egy promó videó, a másik pedig egy termék teszt videó.

+ extra ötlet: A Minner vállalkozás ötleteihez azt is hozzá írhatnám, hogy járd körbe a témát, majd indulj el itthon kapszulás üdítők értékesítésével. Sőt tárgyalj több külföldi céggel, és te legyél a hazai forgalmazójuk. Ideje leváltani a karácsonyi slágertermékek 1. helyéről a kapszulás kávégépet. Tudod nem a gépben van a biznisz, hanem a kapszulákban 🙂 .

.

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!