Karácsonyi vásárlás infografika – Átlagosan 30 500 forintot költünk ajándékokra?

A GKI Digital karácsonyi infografikája több szempontból is rejt érdekességeket. Egy régi motoros Minner olvasó a számok láttán máris számolni kezd 🙂 És jól is teszi.

Az átlagos vásárlási érték a karácsonyi időszak alatt (összességében) 30 500 forint, átlagosan 5960 forint jut egy ajándékra. Majdhogynem ezt az összeget is keveslem, csak belegondolva, én mennyit költök. DE ez egy jó irányszám. Az ár-összehasonlító oldalak népszerűsége töretlen. Az viszont nem derül ki az infografikából, hogy nemcsak az ár miatt mennek oda a felhasználók, hanem azért is, mert ott sokkal jobban kereshetők a termékek. A könyv pedig még mindig divatban van (technológia ide vagy oda…).

Nézd meg az infografikát! Utána pedig nézz rá a többi infografikára is!

karacsonyi_ig_2016_2

Kiemelt kép: publicdomainpictures.net

Van még 5 perced? Instant üzlet

Olvasd el a Minner rövid üzleti híreit a Minner Instantban!Kattints ide és csak görgess lefelé a rövid üzleti információkat olvasva. Tovább a Minner Instantra! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!