KezdőlapGazdaság és üzletKasza Tibi és Tibi atya Facebook profilját ugyanazok kezelik?

Kasza Tibi és Tibi atya Facebook profilját ugyanazok kezelik?

-

Tibi atyát már több mint 1 millióan követik Facebookon. Régebben több cikkben is olvastam, hogy többször elvállaltak Facebook oldal kezelést is. Tudod, azt, hogy egy cég megbízza őket, hogy posztoljanak az adott vállalat, márka Facebook oldalára. Ezt többen is csinálják itthon is, erről szól a 65. Minner vállalkozás ötlet – Facebook oldal kezelő, közösségi oldal menedzser. Amikor a Facebook falamon egymás alatt jelent meg Kasza Tibi és Tibi atya posztja, akkor lettem valamire figyelmes…

A vízjelük kísértetiesen hasonló. Aztán gondoltam átnézem a posztokat. Az tény, hogy Kaszánál sok személyes poszt van, de a humoros képek között sok hasonlóságot találtam a két Facebook oldal között. Van néhány kapcsolatom, így körbekérdezősködtem. Két helyről is olyan visszajelzést kaptam, hogy igen, közel 100%-ban biztos, hogy a Tibi atyások besegítenek Kaszának. Bevallom csak kíváncsi voltam, annyira nem érdekelt, hanem rá akarok valamire világítani. 🙂

Arra akarok rávilágítani, hogy tényleg már szórakozásból is elindulhat egy vállalkozás. Én rengeteg marketingest ismerek, akik annyira gyatrán posztolnak Facebookon, hogy nem véletlen, hogy a cégek külsősöket is keresnek, főleg fiatalokat. Persze én egy nagy vállalatnak sem ajánlanám, hogy Tibi atyához hasonló posztokat tegyen ki, de gondolhatod, hogy a srácok meg tudnák oldani, hogy normálisan posztoljanak.

Pl. nekem a Tunya és Kukker Facebook oldal is picit hasonlít arra, amit a Tibi atyások csinálnak, és nézd csak a képet, ki támogatja? Már régebbi posztokban is így volt elhelyezve a reklám. Kísértetiesen hasonlóan a Kasza Tibi reklámjaihoz. Na mindegy, több helyen is arra utaló jeleket láttam, hogy ezt is a Tibi atya kitalálói csinálják. Az tény, hogy a MEMOlifeMax-nak egy jó reklám, és jó ötlet, sőt mondhatni profi munka! Bár az ilyen reklámmal erősen súrolják a Facebook szabályzatának megsértését. Ránézve a MEMOLifeMax saját Facebook oldalára, elég erős posztokat találhatunk :), igaz a célcsoportnak megfelelő.

tunyaeskukker

 

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek