KezdőlapGazdaság és üzletKasza Tibi megszavaztatta a vasárnapi nyitva tartást - Megmutatta mire jók az...

Kasza Tibi megszavaztatta a vasárnapi nyitva tartást – Megmutatta mire jók az új Facebook lájk gombok

-

Amikor megláttam Kasza Tibor Facebook posztját arról, hogy megszavaztatja a követőivel a vasárnapi nyitva tartás kérdését, akkor arra gondoltam, hogy akár ez egy jó statisztika is lehet arról, mit gondol a többség. Elvégre rengeteg követője van Facebookon, és akik egyébként is szavazni mennének, ők is megtalálhatók a “lájkolók” között. (Ha azon gondolkodsz, vajon vannak e értelmes követői Kaszának, a válaszom az, hogy igen. Egyrészt én is követem 🙂 , másrészt több értelmes ismerősöm is követi.)

Itt a poszt, amiről beszéltem, alul pedig egy aktuális eredmény állapotról látsz egy printscreent, vagyis hogy mit gondolnak a követők.

 

Szavazzatok!
Passzolni nem ér!

Közzétette: Kasza Tibor – 2016. április 11.

Az eddigi eredmény:

kaszavasarnapszavazaseredmeny

Ez a cikk is érdekelhet:

Most már kijelenthetjük, Kasza Tibi tarol a legnagyobb közösségi hálón

Forrás: Kasza Tibor/Facebook

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek