Kijött a GoPro és 30%-ot tudott emelkedni első nap

Sikeres volt tegnap a sportkamera gyártó GoPro részvénykibocsátása. Ahogy írtuk már, a befektetők nagyon várták a cég részvényeit, mivel tőkeerős cégnek tartják, és még profitot is fel tud mutatni. A tőzsdei tickerje GPRO lett. Egy nap alatt 30%-ot emelkedett, szépen fellőtték tehát.

A részvényt még érdemes figyelni, bent lehet még emelkedés. A kibocsátási ár, azaz 24 dollár egy jó kiszállási pont lehet, ha esni kezdene az árfolyam.

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!