Kilövés előtt a pornó részvény

Na akkor nézzük csak: van egy részvénytársaság, ami azzal foglalkozik, hogy éjszakai bárokat üzemeltet sok-sok szriptíz táncossal. Ez a cég a Rick’s  Cabaret Inc. 1995 óta jelen van a részvénypiacon is. Jól olvasod,meg lehet venni a papírjait, részesedést tudsz venni egy jól menő cégből. Azért valljuk be az alkohol és a dohány mellett ez az egyik legjövedelmezőbb üzlet. A vállalat New Yorkban, Minneapolisban,és többek között Las Vegasban (és még rengeteg amerikai városban) is üzemeltet ilyen szórakoztató egységeket (szépen megfogalmazva).

A cég ugyanúgy reagált a 2008-as válságra, ahogy a többi vállalat, és az árfolyama töredékét érte, de mégsem esett akkorát, mint más szektorban lévő társai.
Jelenleg 1000 alkalmazottjuk van, és folyamatosan növekszik, mivel új éttermeket, üzleteket is nyitnak. A szórakoztató iparban is elkezdődött a visszarendeződés a 2008-as szintekre.

rick_porno_reszveny

Az árfolyam jelenleg 11 dolláron áll, és nemsokára egy kitörést is megfigyelhetünk. Sok elemző várja inkább emelkedésre a papírt, de olyan alakzatot látunk, ami esetén mindkét irány elképzelhető. Az új üzletek miatt a bevétel várakozások feltolhatják az árfolyamot egészen 13-14 dollárig.

Lájkold a cikket, ha tetszett!

Lesz egy jó online előadás a Wall Street farkasáról, gyere és nézd meg! (Kattints ide!)

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!