Kilövés előtt a pornó részvény

Na akkor nézzük csak: van egy részvénytársaság, ami azzal foglalkozik, hogy éjszakai bárokat üzemeltet sok-sok szriptíz táncossal. Ez a cég a Rick’s  Cabaret Inc. 1995 óta jelen van a részvénypiacon is. Jól olvasod,meg lehet venni a papírjait, részesedést tudsz venni egy jól menő cégből. Azért valljuk be az alkohol és a dohány mellett ez az egyik legjövedelmezőbb üzlet. A vállalat New Yorkban, Minneapolisban,és többek között Las Vegasban (és még rengeteg amerikai városban) is üzemeltet ilyen szórakoztató egységeket (szépen megfogalmazva).

A cég ugyanúgy reagált a 2008-as válságra, ahogy a többi vállalat, és az árfolyama töredékét érte, de mégsem esett akkorát, mint más szektorban lévő társai.
Jelenleg 1000 alkalmazottjuk van, és folyamatosan növekszik, mivel új éttermeket, üzleteket is nyitnak. A szórakoztató iparban is elkezdődött a visszarendeződés a 2008-as szintekre.

rick_porno_reszveny

Az árfolyam jelenleg 11 dolláron áll, és nemsokára egy kitörést is megfigyelhetünk. Sok elemző várja inkább emelkedésre a papírt, de olyan alakzatot látunk, ami esetén mindkét irány elképzelhető. Az új üzletek miatt a bevétel várakozások feltolhatják az árfolyamot egészen 13-14 dollárig.

Lájkold a cikket, ha tetszett!

Lesz egy jó online előadás a Wall Street farkasáról, gyere és nézd meg! (Kattints ide!)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozok azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!