Kinyitották Pandora szelencéjét

Egy pár hónapos cikkünkre szeretnék reagálni. Akkor a Pandóra részvényről írtunk a következő címmel: Még csak most nyitják ki Pandora szelencéjét
Akkor nagyon túlértékelt részvénynek tartottuk, és 25 dollár környékére vártuk mi is a többi elemzővel együtt. Ez be is következett, az akkori 38 dollárról 25 dollár alá esett az árfolyam. Ez 35% csökkenést jelent, mint említettük sok cégnél shortra is lehet kereskedni, így aki ki tudta használni, az szépen keresett vele.  A kép alatt egy újabb elemzést olvashatsz.

pandora_juni

A Sirius XM Radio a műholdas rádiók közé sorolható, így a Pandora-nak nem vetélytársa. A legnagyobb konkurense az Apple. A vállalat jó negyedéves jelentést tett közzé, hiszen a felhasználói száma folyamatosan nő. Ennek ellenére az elemzők többsége arra számít, hogy a versenyben alul marad, és mindenkit óva intenek a részvénytől. Nézzük is meg, mit mutat a grafikon.

[sam id=”7″ codes=”true”]
Hirdetés
Látható, hogy a Sirius is csökkenő trendben van. Amíg a 3,4 dolláros szintet át nem tudja törni, ez így is marad. A következő hónapokban inkább oldalazás várható, így akik egyszerű opcióval kereskednek jó lehetőségeket nyújt az árfolyam. Azoknak akik inkább szeretnek hosszabb távon részvényt venni, nekik inkább a távolmaradást javaslom a részvénytől, mivel most már esésre sem érdemes játszani, hiszen a reális, egyensúlyi szintet elérte a részvény.

sirius_juni

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!