Kinyitották Pandora szelencéjét

Egy pár hónapos cikkünkre szeretnék reagálni. Akkor a Pandóra részvényről írtunk a következő címmel: Még csak most nyitják ki Pandora szelencéjét
Akkor nagyon túlértékelt részvénynek tartottuk, és 25 dollár környékére vártuk mi is a többi elemzővel együtt. Ez be is következett, az akkori 38 dollárról 25 dollár alá esett az árfolyam. Ez 35% csökkenést jelent, mint említettük sok cégnél shortra is lehet kereskedni, így aki ki tudta használni, az szépen keresett vele.  A kép alatt egy újabb elemzést olvashatsz.

pandora_juni

A Sirius XM Radio a műholdas rádiók közé sorolható, így a Pandora-nak nem vetélytársa. A legnagyobb konkurense az Apple. A vállalat jó negyedéves jelentést tett közzé, hiszen a felhasználói száma folyamatosan nő. Ennek ellenére az elemzők többsége arra számít, hogy a versenyben alul marad, és mindenkit óva intenek a részvénytől. Nézzük is meg, mit mutat a grafikon.

[sam id=”7″ codes=”true”]
Hirdetés
Látható, hogy a Sirius is csökkenő trendben van. Amíg a 3,4 dolláros szintet át nem tudja törni, ez így is marad. A következő hónapokban inkább oldalazás várható, így akik egyszerű opcióval kereskednek jó lehetőségeket nyújt az árfolyam. Azoknak akik inkább szeretnek hosszabb távon részvényt venni, nekik inkább a távolmaradást javaslom a részvénytől, mivel most már esésre sem érdemes játszani, hiszen a reális, egyensúlyi szintet elérte a részvény.

sirius_juni

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozok azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!