Könyvajánló: A hatékony kommunikáció alapjai

hatékonykommunikácioalapjaiElsőre mikor belelapozol úgy tűnik, mintha egy tankönyv lenne. 566 oldal, apró betűk, a borító sem egy nagy szám. De, amit a könyvben olvashatsz, az garantáltan meg fog lepni. Nem egy száraz könyv: A hatékony kommunikáció alapjai – Fodor László – Kriskó Edina

A könyv a munka és az üzleti élet világában fontos kommunikációs készségeket, az empátiát, önérvényésítést, befolyásolást, meggyőzést, konfliktuskezelést elemzi, és tippeket ad.
Kinek ajánlom? Ha írsz marketing szövegeket, készítesz online hirdetéseket, személyesen tárgyalsz vevőkkel, ügyfelekkel, akkor ezt a könyvet neked írták.

Három részt emelnék ki:

  • 4. fejezet: Nem verbális kommunikáció
    Tudtad, hogy egy üzleti tárgyalás során sokkal többet megtudhatsz a partneredről, ha odafigyelsz a nem verbális kommunikációjára?  Ebben a könyvben választ kapsz arra, hogy hogyan fordítsd előnyödre azt, ha tisztában vagy a nem verbális kommunikáció ismereteivel.
  • 6. fejezet: Empátia és asszertív kommunikáció
    Gondolnád, hogy a beszélgetéseid lehetnének sokkal hatékonyabbak? Vajon te aktívan figyelsz a partnereidre, ügyfeleidre? Eleget kérdezel? Ebben a könyvben gyakorlati példákkal alátámasztva megtudhatod, hogy mit és hogyan mondj, és mit ne mondj.
  • 7. fejezet: Befolyásolás és meggyőzés
    Szeretnéd javítani, fejleszteni meggyőzőképességedet? Nagyon jó tippeket és technikákat olvashatsz ebben a fejezetben arról, hogy hogyan tudod hatékonyabban meggyőzni leendő ügyfeleidet.

Egy sikeres vállakozó számára ez egy kötelező olvasmány.

 

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!