KezdőlapGazdaság és üzletKönyvajánló: A hatékony kommunikáció alapjai

Könyvajánló: A hatékony kommunikáció alapjai

-

hatékonykommunikácioalapjaiElsőre mikor belelapozol úgy tűnik, mintha egy tankönyv lenne. 566 oldal, apró betűk, a borító sem egy nagy szám. De, amit a könyvben olvashatsz, az garantáltan meg fog lepni. Nem egy száraz könyv: A hatékony kommunikáció alapjai – Fodor László – Kriskó Edina

A könyv a munka és az üzleti élet világában fontos kommunikációs készségeket, az empátiát, önérvényésítést, befolyásolást, meggyőzést, konfliktuskezelést elemzi, és tippeket ad.
Kinek ajánlom? Ha írsz marketing szövegeket, készítesz online hirdetéseket, személyesen tárgyalsz vevőkkel, ügyfelekkel, akkor ezt a könyvet neked írták.

Három részt emelnék ki:

  • 4. fejezet: Nem verbális kommunikáció
    Tudtad, hogy egy üzleti tárgyalás során sokkal többet megtudhatsz a partneredről, ha odafigyelsz a nem verbális kommunikációjára?  Ebben a könyvben választ kapsz arra, hogy hogyan fordítsd előnyödre azt, ha tisztában vagy a nem verbális kommunikáció ismereteivel.
  • 6. fejezet: Empátia és asszertív kommunikáció
    Gondolnád, hogy a beszélgetéseid lehetnének sokkal hatékonyabbak? Vajon te aktívan figyelsz a partnereidre, ügyfeleidre? Eleget kérdezel? Ebben a könyvben gyakorlati példákkal alátámasztva megtudhatod, hogy mit és hogyan mondj, és mit ne mondj.
  • 7. fejezet: Befolyásolás és meggyőzés
    Szeretnéd javítani, fejleszteni meggyőzőképességedet? Nagyon jó tippeket és technikákat olvashatsz ebben a fejezetben arról, hogy hogyan tudod hatékonyabban meggyőzni leendő ügyfeleidet.

Egy sikeres vállakozó számára ez egy kötelező olvasmány.

 

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek