Könyvajánló: A kiemelkedően eredményes fiatalok 7 szokása

Dátum

Megosztás

Nem is gondolnád, hogy a napi cselekvéseink minimum 60%-át a szokásaink határozzák meg. A kiemelkedően eredményes fiatalok 7 szokása (Sean Covey) című bestseller könyv nemcsak abban segít, hogyan legyél eredményesebb, sikeresebb az üzleti életben, vagy karrieredben, hanem a magánélethez kapcsolódó fontos tippeket is olvashatsz. Az első 30-50 oldal elolvasása után már annyira magával ragad a könyv, hogy garantáltan teljesen más szemszögből fogod nézni a világot, magadat, és elindulsz egy új, még sikeresebb úton. Először is le kell szögezni, hogy ezt tényleg mindenkinek el kell olvasnia, fiataloknak kötelező, de olyanoknak is érdemes, akik fiatalokkal foglalkoznak.

A könyvben nagyon sok életszerű gyakorlati példát, sztorit olvashatunk, így még jobban átjönnek azok az információk, és meg is maradnak bennünk, ami ahhoz szükséges, hogy valóban felvegyük a könyvben leírt 7 szokást. Egy biztos: az elolvasása után nem lesz problémád azzal, hogy megtervezd a jövődet. Tudni fogod merre indulj, mivel kezdd…, és még a szemléleted is megváltozik.

Minden fejezet tetszett nekem, de legjobban a hallgatásról szóló rész (228-243.). Nagyon hasznos információkat, tippeket olvastam, amit a magánéletben is nagyon jó lehet kamatoztatni. És most nem arról beszélek, hogy jól tudok majd hallgatni, hanem így könnyebb a másikat megérteni, nem leszünk bunkók, és a kommunikációdat is javítja.

Ez is érdekelhet:Könyvajánló: Óriási Profittartalmú Árazási Stratégiák Vállalkozóknak – Dan S. Kennedy & Jason Marrs

Nézd meg milyen könyvet ajánlanak a  Minner olvasók:

Mándó Milán
Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 9 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!