Könyvajánló: A kiemelkedően eredményes fiatalok 7 szokása

Nem is gondolnád, hogy a napi cselekvéseink minimum 60%-át a szokásaink határozzák meg. A kiemelkedően eredményes fiatalok 7 szokása (Sean Covey) című bestseller könyv nemcsak abban segít, hogyan legyél eredményesebb, sikeresebb az üzleti életben, vagy karrieredben, hanem a magánélethez kapcsolódó fontos tippeket is olvashatsz. Az első 30-50 oldal elolvasása után már annyira magával ragad a könyv, hogy garantáltan teljesen más szemszögből fogod nézni a világot, magadat, és elindulsz egy új, még sikeresebb úton. Először is le kell szögezni, hogy ezt tényleg mindenkinek el kell olvasnia, fiataloknak kötelező, de olyanoknak is érdemes, akik fiatalokkal foglalkoznak.

A könyvben nagyon sok életszerű gyakorlati példát, sztorit olvashatunk, így még jobban átjönnek azok az információk, és meg is maradnak bennünk, ami ahhoz szükséges, hogy valóban felvegyük a könyvben leírt 7 szokást. Egy biztos: az elolvasása után nem lesz problémád azzal, hogy megtervezd a jövődet. Tudni fogod merre indulj, mivel kezdd…, és még a szemléleted is megváltozik.

Minden fejezet tetszett nekem, de legjobban a hallgatásról szóló rész (228-243.). Nagyon hasznos információkat, tippeket olvastam, amit a magánéletben is nagyon jó lehet kamatoztatni. És most nem arról beszélek, hogy jól tudok majd hallgatni, hanem így könnyebb a másikat megérteni, nem leszünk bunkók, és a kommunikációdat is javítja.

Ez is érdekelhet:Könyvajánló: Óriási Profittartalmú Árazási Stratégiák Vállalkozóknak – Dan S. Kennedy & Jason Marrs

Nézd meg milyen könyvet ajánlanak a  Minner olvasók:

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!