Korlátlan mennyiségű kávé minden hónapban

Nap mint nap látom, hogy az emberek nem csak otthon kávéznak, tele vannak a kávézók, cukrászdák. Nem is beszélve a Starbucksról. Utóbbi cégnél pedig nem is olcsó egy-egy kávé. Egy alkalmazást találtunk, ahol 45 dollárért (közel 10 ezer Ft-ért) havonta korlátlan mennyiségű kávét fogyaszthatunk az applikációhoz tartozó kávézókban. A CUPS nevű applikációra tehát érdemes odafigyelni.

A cég társalapítója Gilad Rotem szerint egy amerikai vásárló naponta 1,7 kávét iszik átlagban (kávézókban). Jelenleg csak New Yorkban működik a rendszer, 40 kávézó már csatlakozott, és 200-ra szeretnék növelni ezt a számot. Tel-Avivban és Jeruzsálemben is van már hasonló, ott már 100 kávézó csatlakozott az ottani applikációhoz.

[sam id=”8″ codes=”true”]
Hirdetés
A kávéról írtunk már egy cikket, olvasd el: Mindenki nyugodjon le! Nem lesz magasabb a kávé ára

cupsapp_2

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!