KezdőlapGazdaság és üzletKorlátlan mennyiségű kávé minden hónapban

Korlátlan mennyiségű kávé minden hónapban

-

Nap mint nap látom, hogy az emberek nem csak otthon kávéznak, tele vannak a kávézók, cukrászdák. Nem is beszélve a Starbucksról. Utóbbi cégnél pedig nem is olcsó egy-egy kávé. Egy alkalmazást találtunk, ahol 45 dollárért (közel 10 ezer Ft-ért) havonta korlátlan mennyiségű kávét fogyaszthatunk az applikációhoz tartozó kávézókban. A CUPS nevű applikációra tehát érdemes odafigyelni.

A cég társalapítója Gilad Rotem szerint egy amerikai vásárló naponta 1,7 kávét iszik átlagban (kávézókban). Jelenleg csak New Yorkban működik a rendszer, 40 kávézó már csatlakozott, és 200-ra szeretnék növelni ezt a számot. Tel-Avivban és Jeruzsálemben is van már hasonló, ott már 100 kávézó csatlakozott az ottani applikációhoz.

[sam id=”8″ codes=”true”]
Hirdetés
A kávéról írtunk már egy cikket, olvasd el: Mindenki nyugodjon le! Nem lesz magasabb a kávé ára

cupsapp_2

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek