Közel 50%-os profit a kedvenc centes részvényünkön

Már harmadik cikket írjuk erről a jó kis részvényről. A Cassidy Ventures részvényről van szó. Amit tudni kell a cégről az, hogy

1. még weblapjuk sincs,
2. sokszor irreálisan nagy forgalom mellett cserélnek gazdát a részvények,
3. 55 millió forint kötelezettsége van
4. 10,5 millió forint vesztesége volt az előző negyedévben

Ezek a számok tovább nőhetnek, mivel azóta nem érkezett új jelentés. Mi magasnak tartottuk a 2 dolláros árat, mivel a társaság nem ér ennyit. Azóta egyre többször beigazolódott a gyanúnk, mivel először 1,75 dollárig csökkent a részvény, és jelenleg már 1,18 dolláron áll. Aki figyelte elemzéseinket többször is meg tudja játszani, mivel többször is 2 dollár körüli értékre ment.

Vajon meddig mehet csökkenhet még az árfolyama? Szerintünk többször akár úja emelkedhet, de a hamar elérheti a 0,1 0,2-es árszintet is. Ennél a részvénynél is lehet csökkenésre spekulálni. Egy nagyobb forgalom növekedés után érdemes újra esésen gondolkodni, de akkor is a  tőkénket elosztva.

cassidy_szept

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!