KezdőlapTőzsdeLegyél drogbáró legálisan 2.

Legyél drogbáró legálisan 2.

-

Feltetted magadnak már a kérdést, miért nem lettél még drogbáró legálisan? Először is mert nem vettél egy marijuána részvényt se, másodszor, ha vettél is, még eddig nem volt belőle profit. Előző cikkünkben (Legyél drogbáró legálisan) részleteztük magát a bizniszt (olvasd el mielőtt elmélyülsz ebben a cikkben). Igazából, aki az elején beszállt, az kaszált is rendesen, de még mindig lehet hozamra szert tenni.

 

Okok, amiért eddig nem emelkedtek úgy a részvények:

  • azokban az államokban ahol legális a fű a koncessziók kiosztása eléggé hanyag és szervezetlen volt. Mondhatni a magyar trafik koncessziók lebonyolítása hozzájuk képest szervezettebb volt. Sajnos a marihuána boltok megnyitása körül több gond is volt, nem csak holmi tejüveg, és kint marad a gyerek probléma…
  • az elején csak készpénzzel lehetett fizetni (a sok készpénz miatt a boltosok féltek), a biztonsági személyzetnek nem lehetett éles fegyvere
  • pl. Washingtonban alig sikerült kiosztani az első koncessziókat, és még mindig akadozik a rendszer
  • a sok penny stock őrült – többek között mi is – rárepült a nevesincs papírokra, csak mert marihuána termesztéssel, valamint erre épülő szolgáltatással foglalkoztak

Levonva a konklúziót, picit várni kell olyan masszív cégekre, akik ténylegesen kiszolgálják ezt a piacot, akár termesztésben, akár a ráépülő eszközök eladásában. Itt jöhet például egyből a hidropóniás cégek részvénye, de itt is körültekintőek kell körülnézni.
Véleményem szerint jövő nyárra alakul ki úgy a piac, hogy körvonalazódnak a nagyobb cégek, és több koncesszió lesz kiosztva azokban az államokban, ahol legális a fű.

Addig is találunk olyan részvényeket, amiken megfogható a várakozások miatt a növekedés, és profitot érhetünk el (akár kis pénzzel is.)
Ne maradj le ezekről, az infókról a Legyél drogbáró legálisan 3. cikkünkben megtudhatod majd, hogy melyik vállalat részvénye a megbízható, és miért.

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek