Legyél drogbáró legálisan 2.

Feltetted magadnak már a kérdést, miért nem lettél még drogbáró legálisan? Először is mert nem vettél egy marijuána részvényt se, másodszor, ha vettél is, még eddig nem volt belőle profit. Előző cikkünkben (Legyél drogbáró legálisan) részleteztük magát a bizniszt (olvasd el mielőtt elmélyülsz ebben a cikkben). Igazából, aki az elején beszállt, az kaszált is rendesen, de még mindig lehet hozamra szert tenni.

 

Okok, amiért eddig nem emelkedtek úgy a részvények:

  • azokban az államokban ahol legális a fű a koncessziók kiosztása eléggé hanyag és szervezetlen volt. Mondhatni a magyar trafik koncessziók lebonyolítása hozzájuk képest szervezettebb volt. Sajnos a marihuána boltok megnyitása körül több gond is volt, nem csak holmi tejüveg, és kint marad a gyerek probléma…
  • az elején csak készpénzzel lehetett fizetni (a sok készpénz miatt a boltosok féltek), a biztonsági személyzetnek nem lehetett éles fegyvere
  • pl. Washingtonban alig sikerült kiosztani az első koncessziókat, és még mindig akadozik a rendszer
  • a sok penny stock őrült – többek között mi is – rárepült a nevesincs papírokra, csak mert marihuána termesztéssel, valamint erre épülő szolgáltatással foglalkoztak

Levonva a konklúziót, picit várni kell olyan masszív cégekre, akik ténylegesen kiszolgálják ezt a piacot, akár termesztésben, akár a ráépülő eszközök eladásában. Itt jöhet például egyből a hidropóniás cégek részvénye, de itt is körültekintőek kell körülnézni.
Véleményem szerint jövő nyárra alakul ki úgy a piac, hogy körvonalazódnak a nagyobb cégek, és több koncesszió lesz kiosztva azokban az államokban, ahol legális a fű.

Addig is találunk olyan részvényeket, amiken megfogható a várakozások miatt a növekedés, és profitot érhetünk el (akár kis pénzzel is.)
Ne maradj le ezekről, az infókról a Legyél drogbáró legálisan 3. cikkünkben megtudhatod majd, hogy melyik vállalat részvénye a megbízható, és miért.

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!