Legyél drogbáró legálisan 5. rész

Igen, ez a cikksorozat eléggé extrém a Minner.hu-n. Mindenesetre úgy vagyok vele, hogy jó ha foglalkozunk a témával. Egy friss hír szerint az USA északi szomszédjában, Kanadában is legális lesz a marihuána. Ez tudod mit jelent?

Nem, nem azt, hogy oda is utazhatsz már, és örülünk annak, hogy szívhatnak az emberek. Itt ebben a cikksorozatban a tőzsdei lehetőségeket kutatjuk. Szóval Kanadában, ha legális lesz a fű, akkor valószínűleg nagyobb mennyiségre is szükségük lesz. A legtöbb kanadai az USA határhoz közel él, így logikus lesz, hogy majd a marihuánát onnan szerzik be a boltok, vagyis inkább az állam.

Miért írom, hogy az állam? Mert a törvénytervezet szerint a kormányhoz fog tartozni a fűpiac. Mi következik ebből? Ahogy már írtam, főleg az USA-ból fogják beszerezni a füvet, így az ottani cégekre érdemes lesz figyelni. Ez a cikk inkább figyelemfelhívó cikk volt, mert majd a tőzsdén lévő, orvosi marihuánával foglalkozó cégek részvényeit lesz érdemes nézni. De a cikksorozathoz tartozó későbbi cikkekben még láthatsz tippeket.

Olvasd el az előző cikkeket: 
Legyél drogbáró legálisan
Legyél drogbáró legálisan 2.
Legyél drogbáró legálisan 3.

Legyél drogbáró legálisan 4. rész

Fotó: Wikipédia

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!