KezdőlapTőzsdeLegyél drogbáró legálisan 5. rész

Legyél drogbáró legálisan 5. rész

-

Igen, ez a cikksorozat eléggé extrém a Minner.hu-n. Mindenesetre úgy vagyok vele, hogy jó ha foglalkozunk a témával. Egy friss hír szerint az USA északi szomszédjában, Kanadában is legális lesz a marihuána. Ez tudod mit jelent?

Nem, nem azt, hogy oda is utazhatsz már, és örülünk annak, hogy szívhatnak az emberek. Itt ebben a cikksorozatban a tőzsdei lehetőségeket kutatjuk. Szóval Kanadában, ha legális lesz a fű, akkor valószínűleg nagyobb mennyiségre is szükségük lesz. A legtöbb kanadai az USA határhoz közel él, így logikus lesz, hogy majd a marihuánát onnan szerzik be a boltok, vagyis inkább az állam.

Miért írom, hogy az állam? Mert a törvénytervezet szerint a kormányhoz fog tartozni a fűpiac. Mi következik ebből? Ahogy már írtam, főleg az USA-ból fogják beszerezni a füvet, így az ottani cégekre érdemes lesz figyelni. Ez a cikk inkább figyelemfelhívó cikk volt, mert majd a tőzsdén lévő, orvosi marihuánával foglalkozó cégek részvényeit lesz érdemes nézni. De a cikksorozathoz tartozó későbbi cikkekben még láthatsz tippeket.

Olvasd el az előző cikkeket: 
Legyél drogbáró legálisan
Legyél drogbáró legálisan 2.
Legyél drogbáró legálisan 3.

Legyél drogbáró legálisan 4. rész

Fotó: Wikipédia

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek