Magyarország az EB miatt még népszerűbb lett, ezt az ábrát nézd!

A foci tényleg összehozott minket. A magyar csapat jó foci EB szereplése pozitívan hatott az egész magyar társadalomra. Együtt szurkoltunk, sokkal motiváltabbak lettünk… nem is kell ezt tovább ragoznom, hisz láthattad, érezhetted te is. És ez valószínűleg maradandó is lesz, legalábbis nem fog olyan mértékben lemorzsolódni, és a közelgő VB selejtezőkhöz már máshogy fogunk állni. És nézd csak, mit mutat a Google! 

A Google Trends megmutatta, hogy a keresések száma júniusban hirtelen megugrott a Hungary, Magyarország kifejezésekre. Ebbe beletartozik, ha valaki a magyar csapattal kapcsolatos hírekre keresett rá, eredményekre… tehát minden olyan keresés, amiben a Hungary, vagy Magyarország szavak valamelyike benne volt. Azt is láthatod, hogy soha nem látott szintekre ment fel a Google keresések száma.

Képernyőfelvétel (10)

A Google Trends tehát érdekes dolgokat meg tud mutatni nekünk. Tudtad, hogy pl. a tőzsde válságot is előre jelezte? Mióta ráleltem, azóta többször használom tőzsdézéshez is, vagyis elemzések alátámasztásához. Legutóbb az olaj árfolyamát tudtam vele “előrejelezni”:
Fordult az olaj. A Google keresések tényleg előre jelezték! 17% profit 1 hónap alatt!
A tőzsde indexes írásomat is érdemes elolvasnod, mert abban le is írom, mit érdemes nézned:
A Google elárulja: Hiszti vagy tartós eső trend alakult ki a tőzsdén

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!