Magyarországi franchise lehetőségek – 2017

Itthon is több vállalat ad lehetőséget arra, hogy csatlakozzunk hozzájuk franchise üzleti modellben. Ennek előnyeiről az előző cikkben írtam. Most pedig jöjjön egy válogatott (megszűrt) lista.

PekSnack 

peksnackdij
Ez volt az egyik legjobb ajánlatot adó franchise. 150 000 forintos induló franchise díj ellenében ingyen rendelkezésünkre bocsájtanak egy sütőt és az előbb említett értékben alapanyagokat is. További információk a PekSnack franchise oldalán.

Kolbice (Reinpold’s KOLBice™)

A Kolbice az egyik legújabb és egyben legérdekesebb street food étel, amit ma hazánkban kapni lehet. Ezért is tettem kiemelt helyre, mert a franchise ajánlata is nagyon jó, és a piaca is, az árrésről nem is beszélve 🙂

kolbice

screenshot-2017-01-13

További részletek a Kolbice honlapján. 

Duna House – ingatlan iroda

dunahouseiroda

Az ingatlan piacban még mindig benne van a pezsgés, és az egyik legjobb módja, hogy profitálj belőle, egy ingatlan franchise. A Duna House az egyetlen tőzsdén is jelen lévő ingatlan franchise hálózat. 3-7 millió kezdő befektetéssel rövid időn belül meg tudjuk nyitni irodánkat, sőt azonnal 20 000 megbízást tudsz a vevőidnek kínálni. Kattints ide a részletekért! 

Bubbles önkiszolgáló mosodák:

bubbles2

A Bubbles önkiszolgáló mosodák egyedülálló szolgáltatást kínálnak a magyar piacon. A személyzet nélküli üzletek a vendégeket non-stop nyitva tartással várják. A vendégek kiváló kiszolgálásáról professzionális gépek gondoskodnak, amelyek működése teljesen automatizált. Az üzletek fogadtatása a piacon várakozásokon felüli volt, így a rendszerhez csatlakozók egy sikeres hálózat részesei lehetnek.
8-12 milliós önerő (hitellel együtt kb. 25 milliós beruházási költség. További részletek a Bubbles honlapján. 

CafeFrei

frei

A 6,2 millió franchise díjhoz még hozzá tartozik, hogy kb. 30 milliós beruházási költségre is szükségünk lesz (gépek, berendezések…)
További részletek a CafeFrei oldalán.

Skinial – tetoválás eltávolítás
skinial

Magyarországon még nincs franchise partnere a cégnek, pedig 5-8 millió forint franchise díjat kell csak fizetni. A Skinial lézer nélküli tetoválás eltávolítás szolgáltatást nyújtja, és a fent említett összeg 9-12 hónap alatt megtérül. Részletekért kattints ide! 

A lista még bővülni fog! Több helyen nem voltak kiírva a bekerülés költségei, így ezeket később töltöm fel.

Ehhez kapcsolódó tartalom:

Franchisehoz kapcsolódó vállalkozás ötletek

[adrotate banner=”5″]

 

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!