Majdnem minden 10. magyarnak iPhone-ja van

A hazai iPhone statisztika szerint legalább 860 000 magyarnak van iPhone készülék a kezében. Az 5,6 millió magyar Facebook felhasználó adatai alapján tehát ennyi ember mászkál az Apple mobiltelefonjával. Az adat azért is lehet jó megközelítés, mert akinek okostelefonja van, valószínűleg használja is a legnagyobb közösségi hálót. Ha így nézzük, akkor szinte minden 10. magyarnak, illetve a hazai FB felhasználók 15% -ának van ilyen készüléke, vagyis minden 7. facebookozónak.

Nézd meg a készülék típusok szerinti statisztikát:

magyarorszagiiphonestatisztika2017_friss

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!