Már 10 000 magyar tanul ezekből az üzleti képzésekből a MinnerAkadémián. Előrébb járnak?!

Dátum

Megosztás

100 000 magyar vállalkozó most kap a fejéhez. “Vajon miről maradtam le eddig!?” Mi váltja ezt ki? Amikor elmondjuk, hogy már 10 000 vállalkozó, cégvezető, vezető, kezdő vállalkozó, digitális szakember tanul a MinnerAkadémia üzleti képzéseiből. “Ők már előrébb járhatnak?” Alkalmazzák a tanultakat cégeikben, felhasználják azokat az információkat, amelyek segítik őket. Már a Minner üzleti cikkekből is láthattad, hogy nem a felszínt kapargatjuk, ha üzletről van szó. Ha ingyen ilyen sok tudást átadunk, vajon milyen lehet a fizetős? (kínai importtól kezdve, Amazon FBA-n át a marketingig, sőt SEO, vezetőképzés…). A válasz: 10500 tanulónk között sok a visszajáró, akik újabb és újabb tudást vesznek, hogy a gyakorlatias képzésben tanultakat beépítsék a cégükbe. Vajon miért jönnek vissza új tudásért?

Ha ezt a cikket olvasod, akkor valószínűleg a következő problémákkal küzdhetsz: a jobbik eset, hogy megyeget a biznisz, de nem tudsz áttörni egy plafont, akár forgalomban, akár ügyfélszámban. A rosszabbik, hogy hiába teszel bele apait-anyait, nem jön megtérülés, sőt a jelenlegi gazdasági helyzetben akár a csőd felé is tarthat a céged. Jó irányba kezdtél el tapogatózni, fejlesztened kell magad!

Ugyanazzal az eszköztárral mindig ugyanarra az eredményre jutunk, hát bővítsük azt.

Mi adjuk azokat a készségeket, azt a tudást a cégedbe, ami egy innovatív, profitabilisen működő cégnek szüksége lesz 2023-ban. És meg se kell mozdulnod! 

Irány a MinnerAkadémia! Nézz körül mit tanulhatsz nálunk! Kattints ide!

Miért pont online képzés? Mit kell még tudni rólunk?

Egy cégvezetőnek ha egy nap 48 óra lenne, az is kevés lenne. Érthető, hogy olyan lehetőséget keresel, ami miatt nem kell elhagynod az irodád, üzleted, sőt utazási költséged sem lesz. Egy személyes tréninghez képest a MinnerAkadémia online üzleti képzéseinél te magad határozod meg milyen ütemben haladsz, mikor tanulsz. Végre kihasználhatod akár az elfoglaltságaid között eddig elvesző 10-20 perceket, vagy előre tervezheted a fejlődésed a saját naptárad alapján. Az online tudásanyaghoz örökös hozzáférést kapsz, így a kérdéses részeket újranézheted, bármikor visszatérhetsz a kurzushoz ha elbizonytalanodsz valamiben.

Gondolkodhatsz még tankönyvben, szakmai könyvben is, azt is akkor olvasod, amikor akarod… Ez igaz, de egy online képzést könnyebb frissíteni, aktualizálni mint a nyomtatott könyveket (abból új kiadást kellene venned), nálunk pedig kérdezni tudsz az oktatótól, beszélgetni a többi hallgatóval, így van visszacsatolás, nem egyedül, segítség nélkül ülsz a könyv fölött.

Miért pont a MinnerAkadémia?

Én is cégvezető vagyok, így tudom, hogy a legjobban szeretnéd befektetni a pénzedet. Azt is tudom, hogy nehezen mérhető egy kurzus megtérülés, bárhol is tanulj.

Az elmúlt 5 évben 10500 hallgató tanult a MinnerAkadémia üzleti képzéseiből.

Az évek során mindössze 15 vásárló kért visszatérítést, miközben több száz pozitív értékelést kaptunk hallgatóinktól. Lásd az alábbi képen:

Jöjjön néhány visszajelzés a több száz értékelésünkből

10500 hallgató bizony tud sokat kérdezni

Mivel online képzés, ezért természetesen lehetőség is van rá, és így valójában elérjük, sőt meghaladjuk egy tantermi képzés eredményességét. A sok kérdésből, visszajelzésből mi is tanulunk – általuk olyan tudásanyagokat tudunk készíteni, amelyben a gyakorlatiasság, azonnali használhatóság van központban, de közben természetesen a szükséges elméleti információkat is átadjuk.

Nézzük ezt néhány példában, 3 képzésünk néhány videójának címét látod a képernyőképen a videóhosszal együtt. 

Facebook marketing képzésünk tananyagából részlet, vásárlás előtt is látod a tananyag címeit, hosszát!

Kínai import képzésünk tananyagából részlet, vásárlás előtt is látod!

Az a jó a MinnerAkadémia online képzésekben, hogy nem veszel zsákbamacskát. Látod pontosan a videók és letölthető segédletek címét, el tudod dönteni, hogy kell-e neked. A termékleírásokon keresztül (vagy személyesen, ha segítséget kérsz chaten vagy e-mailben) segítünk is a döntésben, melyiket érdemes választanod.

Nem az a cél, hogy bármi áron megvedd a képzést, hanem az, hogy tényleg használd a tudást.

Ezzel nyerünk mindketten. 

“Őőőő…őőő…-nélkül”

– Az őőő-zéssel, gondolatszünetekkel nagyon ritkán találkozol a képzésekben. Az online képzések további nagy előnye, hogy a videóban csak a lényeg van benne. Az oktató toppon volt, amikor felvettük a képzést. Nem azon járt az esze, hogy éppen mit csináljon a hétvégén, hanem belenézett a kamerába, a lámpák elvakították és átadta a tudást. Az esetleges szóismétléseket, ööö-zést, vízivást utólag kivágtuk a felvételből, a többi hallgató kérdéseit pedig nem kell végigülnöd mint a személyes továbbképzésen, utólag írásban kérdezhet mindenki.

A címben leírt 100 000 forintra vagy kíváncsi? 

A képzéseink 9000 forinttól kezdődnek, átlagosan 20 ezer – 40 ezer  forintba kerülnek témakörönként. Így az önfejlesztésre szánt büdzsédből több területre is rálátást szerezhetsz. Élő tréninghez képest már legalább 10 000 forintot spóroltál az utazáson, továbbá egy személyes továbbképzés többe is kerül, miközben ugyanazt az információtömeget kapod (ha nem felszínesebbet, kevesebbet – hiszen a minőség szervezőnként eltérhet).

Online hozzáférhető képzés még abban is jobb, hogy ugyanazt a minőséget kapod, bármennyiszer. Ha véletlen elkalandoztál, akkor vissza tudsz tekerni, élőben viszont ezt nehéz, lehetetlen megtenni. 

„Miért kell folyton fizetni?” – teszed fel a kérdést (náluk nem kell!!!), mikor egy újdonság üti fel a fejét egy adott területen. Más képzési cégek esetében újra és újra kell fizetni az újdonságokért, miközben a platformok, marketing megoldások hónapról hónapra változnak. A Minnernél ez máshogy megy! Frissítjük a képzéseinket, sőt a videók minőségét is javítjuk ilyenkor. Például a Facebook marketing kurzust az elmúlt 2 évben 4-szer frissítettük. Több ízben új videókat tettünk elérhetővé, majd 2022 októberében a videók 80%-át lecseréltük frissebb, még információdúsabb tudásanyagra. Ehhez a konkrétan vadiúj képzéshez minden korábbi hallgatónk is hozzáfér. 

Mit tanulj nálunk? 

Hoztunk néhány példát, ezek adott területenként a top képzések, de ez csak töredéke a tudásanyag-palettánknak. Ha valamelyik képzés szimpatikus, akkor kattints rá, nézd meg a bevezető videót, olvasd el a leírást, nézd a kurzus videócímeit (tananyag), olvasd el az értékeléseket. 

Friss vállalkozók:

Webshop tulajdonosok: 

Leendő és gyakorló szabadúszók:

Helyi vállalkozók, szolgáltatók:

Összesen 41 üzleti képzés vár rád, nézd meg milyen tudást szerezhetsz meg nálunk. Kattints ide! 

Puding próbája az evés – próbáld ki ingyen! 

Az online képzéseket úgy fogod nézni, mintha egy sorozatot néznél a Netflixen, csak itt minden percben olyan lehetőségről beszélünk, ami pénzt hozhat a cégedben. Készítettünk egy olyan tudásanyagot, amelyben 3-5 perc hosszúságú videók vannak, összesen 1 órányi anyag. Ezzel nemcsak kipróbálod milyen online tanulni, hanem láthatod, hogy akár néhány percben mennyi információt tudunk átadni neked: Ingyenes üzleti tudásanyag – 3-3 percben a lényeg

További előnyök

Az online üzleti képzéseinkben minden területen adott szakértő oktatók által készített tudásanyagok állnak rendelkezésedre. Neked a legújabb trendekre és megoldásokra van szükséged, akár olyan területen is, amivel még nem is foglalkoztál. Ehhez szakértő kell, olyasvalaki aki nemcsak oktat, hanem nap mint nap ezzel foglalkozik. De honnan tudod, hogy ki a megbízható, hozzáértő szakértő, és ki az amerikai cikkeket lefordító guru? A MinnerAkadémia nem olyan, mint a Udemy, ahol bárki lehet oktató. A Minner előszűri, hitelesíti helyetted az oktatókat, ellenőrzi a tudásanyagokat, így bízhatsz benne, hogy a nálunk vásárolt képzés valóban használható, értékes tudást ad neked!

Ez érdekes volt, vannak még hasonló tartalmak a Minneren?

Fotó: Envato License

Sólyom Eszter
Sólyom Eszter
A MinnerAkadémia színfalai mögött azon dolgozom, hogy a legfontosabb információk a lehető legjobb minőségben jussanak el hozzád. A Minneren előszeretettel írok cégkultúráról, társadalmi felelősségvállalásról, szervezetfejlesztésről.