Már 1988-ban feltalálták a #hashtaget! Most mire lehet használni? – infografika

A hashtaget már 1988-ban használták az akkori felhasználók, de a Twitter miatt lett igazán népszerű. Nézd meg az infografikát! Majd alatta kiderül, hogy: Mire lehet használni a hashtaget?

hashtagtörténet

A felhasználók szempontjából azért jó, mert

  • saját magunknak is elindíthatunk egy-egy #hashtaget, melyet később könnyen visszakereshetünk.
  • barangolhatunk egy adott témában, megnézhetjük, hogy mások mit gondolnak, mit írnak, milyen képet tettek fel…pl. #forma1 #kimkardashian #iphone #vállalkozás #akció … (Közösségi oldalak esetében)
  • jah igen, #akció és hasonló szavakat beírva még gyorsabban kaphatunk infót kedvezményekről
  • így figyeljük a híreket a fontosabb események #hashtegjét használva
  • én például ez alapján keresek humorosabb tartalmakat, videókat, illetve szakmaibb, minőségibb videókat, hogy megosszam veletek.
  • ahogy a Minner.hu Facebook oldalán is írtam, #nyereményjátékok keresésére is tudod használni.
  • Instagramon pedig könnyen találunk ezek által hasonló érdeklődési körű embereket, ha ismerkedni szeretnénk.
  • A cégek is könnyen ki tudják használni, és akár rendszerezni tudják a közösségi médiába szánt posztjaikat saját hashtagjeikkel. Erről hamarosan írni fogok.

Hashtagre fel! #hashtagrefel

Fotó: Quinn Dombrowski/Flickr

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!