Már 2 milliószor látták az SBrick magyar startup Legós törésteszt videóját – virális marketing ON

Az Sbrick csapata egy nagyon ügyes videóval aknázta kis a közösségi médiában rejlő lehetőségeket. Egy ütős (most már) virális videót készítettek, amit már 2 milliószor láttak a világon. Mivel egy külföldi piacon is érdekelt startupról beszélünk, így ez a videó is hozzájárul a következő sikereikhez. A videót alul láthatod, de először is nézzük csak mi ez az SBrick?

Már írtam a Minner-en is róla, hogy kettő közösségi finanszírozó kampányt is indítottak már, amikkel összesen 60 millió forintot gyűjtöttek össze. Szinte bármilyen Legót irányíthatóvá tudnak tenni a kis SBrick kütyüvel. A startup csapat egyik vezetőjével együtt szerepeltem a “Magyarul Balóval” című műsorban, amiben többször is beszélt az SBrick közösségi finanszírozó kampányáról (érdemes meghallgatni, kattints ide).

Egy biztos, a lego emberkék nem élnék túl.

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!