KezdőlapGazdaság és üzletMár 2 milliószor látták az SBrick magyar startup Legós törésteszt videóját -...

Már 2 milliószor látták az SBrick magyar startup Legós törésteszt videóját – virális marketing ON

-

Az Sbrick csapata egy nagyon ügyes videóval aknázta kis a közösségi médiában rejlő lehetőségeket. Egy ütős (most már) virális videót készítettek, amit már 2 milliószor láttak a világon. Mivel egy külföldi piacon is érdekelt startupról beszélünk, így ez a videó is hozzájárul a következő sikereikhez. A videót alul láthatod, de először is nézzük csak mi ez az SBrick?

Már írtam a Minner-en is róla, hogy kettő közösségi finanszírozó kampányt is indítottak már, amikkel összesen 60 millió forintot gyűjtöttek össze. Szinte bármilyen Legót irányíthatóvá tudnak tenni a kis SBrick kütyüvel. A startup csapat egyik vezetőjével együtt szerepeltem a “Magyarul Balóval” című műsorban, amiben többször is beszélt az SBrick közösségi finanszírozó kampányáról (érdemes meghallgatni, kattints ide).

Egy biztos, a lego emberkék nem élnék túl.

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek