KezdőlapGazdaság és üzletMár csokit is lehet nyomtatni

Már csokit is lehet nyomtatni

-

A Chocolate 3D Printer az Print Arsenal terméke. A 3D nyomtatóval csokit nyomtathatunk. Ugyanarra képes tehát, mintha műanyagból nyomtatnánk, csak ebben az esetben csokoládé az alapanyag. Így olyan formákat is elő tudunk állítani, amit még a nagyobb csokigyártók sem.

A nyomtató viszont nem lesz olcsó, ha sikeresen túl lesznek a közösségi finanszírozó kampányon, ahol 15000 dollárt szeretnének összegyűjteni, akkor februárban már el is kezdik a nyomtatók forgalmazását. 3800 dollár a jelenlegi kezdő ár (988 000Ft), amiért meg lehet venni majd a nyomtatót.

Már az ételnyomtatás tehát nem is annyira futurisztikus dolog.
Erről egy régebbi cikkben is írtunk: Itt az első étel nyomtató gép

Ezek is érdekelhetnek téged:
24 óra alatt 10 házat nyomtatott egy kínai cég
Lehet 3D nyomtatót nyomtatni?
Egyedi ékszerek nyomtatása
Sokat spórolnak a cégek a 3D nyotmatással

 

Forrás: indiegogo

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek