KezdőlapTőzsdeMár lehet a HubSpot részvényeit venni

Már lehet a HubSpot részvényeit venni

-

Csütörtök óta lehet kereskedni a HubSpot marketing cég részvényével, és 50%-kal magasabban jött ki, mint vártuk, 32,95 dolláron.  Az árfolyam a magasabb nyitás után reálisabb szintekre mozgott, így esett az árfolyam.

Ahogy előző cikkünkben említettük, érdemes megnézni a kibocsátás utáni mozgást. Ebből az látszik, hogy nem csökkent drasztikusan az árfolyam, tehát a befektetők bizakodóak. Nem is olyan régen láttam egy statisztikát (ha megtalálom ideteszem) amiben az látszik a legtöbb kisebb vállalat odafigyel a HubSpot tanácsaira, sőt kb. olyan, mint nálunk a MarketingCommando, igaz a HubSpotot használják nagyobb cégek is, míg a Wolf Gábor vezette céget inkább kkv-k.

Aztán ki tudja, a Norbi után lehet tőzsdére megy majd a MarketingCommando az itthoni tőzsdén, bármi lehet.

De térjünk vissza a részvényhez. Mivel a csökkenés nem észrevehető annyira, véleményem szerint az elkövetkező időszakban még emelkedhet is az árfolyam, főleg egy-egy jó kijelentés után. Igaz, hogy veszteséges a cég, de jelen helyzetben a többi cégnél is a befektetők a fejlődést árazzák. Sőt régen is a várakozások mozgatták az árfolyamokat, így érdemes odafigyelni. A cég 125 millió dolláros részvénykibocsátást hajtott végre, és most 880 millió dollárt ér.

hubschart

Fotó: Matt Plays/HubSpot
Forrás: wsj, venturebeat

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek