Már lehet kereskedni a Norbi Update részvénnyel

Hétfőtől elérhető a Norbi Update részvény a Budapesti Értéktőzsdén, így bárki számára kereskedhető a részvény.
Szerencséje is van a vállalatnak, mivel jó nap volt a Budapesti Értéktőzsdén is, szépen emelkedtek a részvények.  Az Update1 tickerrel lehet megtalálni.

A céggel kapcsolatban sok negatív hír érkezett az utóbbi időben. Ez annak is köszönhető, hogy itt-ott fejetlenség van a Norbi cég körül, és mást mondanak, mint amit a közleményben leírtak.

De van aki szereti magát a terméket, így együtt tud érezni a céggel. Azt se gondolom, hogy a Norbiék le akarnak lépni a pénzzel, a részvényekből befolyó tőkével, hanem ténylegesen terjeszkedésre költi.

Tegnap 5 milliós forgalom volt a részvényen, ami nem valami sok (ezt akár egy befektető is megtehette volna). Érdemes venni belőle? Hát ez az 1000 forint körüli ár picit sok, de sokan ezt is megfizették. Reméljük nem a CIG Pannónia sorsára jut, és pár év alatt bezuhan az árfolyama. Ha az átlagos befektetőt nézzük, ők fel hajthatják a árfolyamot, mert valószínűleg a későbbi Norbi közleményekben sokszor lehet majd olvasni a terjeszkedésről, ami a várakozások miatt vásárlásra ösztönzi ezt a réteget. Például sokan nem szeretik a Starbucksot, és nem is tudják elképzelni, miért mennek oda be az emberek drága kávét inni. Pont ez a helyzet a Norbival is, sokan nem szeretik, de van egy réteg aki vevő a termékükre.

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!