KezdőlapGazdaság és üzletMárkra felfigyelt az angliai Wemagazin és fel...

Márkra felfigyelt az angliai Wemagazin és fel…

-

Picit lassabban halad Márknak a blogja (persy.hu), mivel pár hónapja kiment Londonba, így először az ottani beilleszkedés vitte el az idejét, és csak kicsit tudott a blogjával foglalkozni, főleg a szponzor szerzéssel. Aztán egyszer csak felfigyelt rá a Wemagazin. Ők egyrészt egy több ezres példányú print kiadványt adnak ki magyarul Angliában, és természetesen van online részük is. Na, de kezdjük a legelején!

Ezt a bekezdést át is ugorhatod, ha tudod mit is csinál Márk, és mi a vállalkozás indító projekt. Joszkin Márk a persy.hu blogot vezeti (kattints ide a minneres profiljára),  egyre aktívabban fog blogolni, és ebből először mellékkeresete lesz, majd később főállásban szeretne blogger lenni, illetve más profilú vállalkozásokat indítani. 

Minden az alábbi Instagram képpel kezdődött. Márk talált Londonban egy újságot, amit magyar nyelven adnak ki (magyarok írják, készítik…), és ezt fel is tette az Instagram oldalára, betaggelve az újságot. A fotó alatt folytatom!

https://www.instagram.com/p/BFjGMFdzatv/

Azt is gondolhatnád, hogy Márk elleste a technikám, hogy egy-egy céget betaggelek, sőt azt is gondolhatod, hogy egyszerűen azért csinálta, hogy felvegyék a kapcsolatot vele. Bármi meglehet 🙂 Erről még cikket is írtam: Annyira vicces, hogy úgy akarod magadra felhívni a figyelmet, hogy betaggelsz nagyobb cégeket
Lehet, hogy ez alapján csinálta Márk?

Mindegy is, igaz? Szóval Márkot megkereste a Wemagazin, hogy egyrészt írjon egy cikket a nyomtatott újságba, illetve adnak helyet az online portálon is. Igen, az Instagramra feltöltött kép hatására lett egy megkeresése. Ez jó ugródeszka is egyben (plusz linkek a blogjára), másrészt a salesben, értékesítésben ezt ki fogjuk használni Márkkal.

A Wemagazin oldalán ez az első blogbejegyzése:  Londonba költözésem első élményei

Mivel kiment Londonba, így az addigi tervünk borult. De ez nem is baj, mert most az újabb szponzor szerzési stratégiában az angliai cégek is terítéken vannak (az elkért díj is így feljebb csúszott). Éppen a tárgyalásokat szervezi Márk.

Nézz rá a blogjára, és a Persy.hu Facebook oldalára!

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek