Még nem maradtál le erről a buliról!

Előző cikkünkben, vagyis az ÓÓÓ újabb lehetőség. Imádom, amikor árfolyamesésből profitálhatunk -ban leírtuk, hogy a Godaddy részvény kibocsátása után érdemes árfolyam esésre játszani. Számításunk be is jött. 26,15 dolláron indult a kereskedés a részvényen, ami igaz, hogy magasabb a kibocsátási árnál (17-19 dollár), de mi amúgy is csak akkor tudunk vele kereskedni, amikor már van kötés a részvényen. Ez pedig 26,15 dolláron valósult meg.

Szóval a részvény első nap még picit pluszban tartózkodott, azóta viszont szépe esett, és már 25,58 dolláron van. Igaz ez még csak 2,3% profit, de ennél lejjebb is várom még. Szóval még nem maradtál le semmiről.
Előző cikkünkből bemásolom a lényeget, miért is érdemes esésre játszani:

A domainbejegyzésből és tárhely szolgáltatásból élő cég jelenleg 12,7 millió felhasználóval rendelkezik. Ez a szám szép és jó, de 2009 óta a cég nem tud profitot felmutatni. 1997 óta működik a cég, 60 millió domaint kezel. Ahhoz, hogy a részvény felfelé induljon kellene egy jó üzleti terv, ez most nincs még meg. Igaz meghökkentő, és sexy reklámokkal nyomul a cég, de a részvényesek, nem biztos, hogy megrohanják a részvényt, és ez nekünk jó. Szóval megéri kockáztatni. Egy-két hétig (sőt akár egy hónapig is) minimum csökkenő trendet várok. Ezt bármelyik brókercégnél le tudjuk kereskedni. Persze itt kockáztatunk, de hát ebből lesz profit. 10-20%-hozamot várok az árfolyameséstől.

Az alábbi charton látszik, hogy a forgalom is csak a kibocsátás napján volt magas, azóta folyamatosan csökkent. Ez is a mi malmunkra hajtja a vizet (profitot). A legtöbb magyar brókercégnél is lehet a Godaddy részvény árának esésére spekulálni. 20 dollárig hamar lecsökkenhet. Ez a mostani árhoz képest további 22%-os esést jelent, vagyis ennyi profitot.

Ha ezzel kapcsolatban segítségre van szükséged írj a kereskedes@minner.hu emailcímre.

Godaddy részvény elemzés
Godaddy részvény elemzés – google.finance

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!