Megnyugodott a Herbalife árfolyama

Nem is olyan régen írtunk a Herbalife  (Ticker: HLF) árfolyamzuhanásáról. Akkor az a hír járta be a sajtót, hogy az FBI nyomoz a cég ellen. Bill Ackman folyamatosan támadja a vállalatot, ő az aki a cég részvényesésére spekulál. A hír óta az árfolyam visszakorrigált. Átlépte a 60 dolláros árat, tehát megnyugodtak a befektetők. Tehát a cikkünk óta 19%-ot tudott emelkedni. Írtuk is, hogy ez a hír hasonló, mint ami a Nuskin részvényénél is lejátszódott.

[sam id=”7″ codes=”true”]
Hirdetés
A Herbalifenál a következő szintek lesznek érdekesek, mivel oldalazás várható 60 és 70 dollár között. Ebben a sávban alakulnak ki a hullámok amiket érdemes meglovagolni.
Ha bármilyen kérdésed van, írj a kereskedes@minner.hu emailcímre.

 

herbalife_majus

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!