Kezdőlap Tőzsde Megnyugodott a Herbalife árfolyama

Megnyugodott a Herbalife árfolyama

-

Nem is olyan régen írtunk a Herbalife  (Ticker: HLF) árfolyamzuhanásáról. Akkor az a hír járta be a sajtót, hogy az FBI nyomoz a cég ellen. Bill Ackman folyamatosan támadja a vállalatot, ő az aki a cég részvényesésére spekulál. A hír óta az árfolyam visszakorrigált. Átlépte a 60 dolláros árat, tehát megnyugodtak a befektetők. Tehát a cikkünk óta 19%-ot tudott emelkedni. Írtuk is, hogy ez a hír hasonló, mint ami a Nuskin részvényénél is lejátszódott.

[sam id=”7″ codes=”true”]
Hirdetés
A Herbalifenál a következő szintek lesznek érdekesek, mivel oldalazás várható 60 és 70 dollár között. Ebben a sávban alakulnak ki a hullámok amiket érdemes meglovagolni.
Ha bármilyen kérdésed van, írj a kereskedes@minner.hu emailcímre.

 

herbalife_majus

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek