Megpróbálják újra tőzsdére vinni a GoDaddy-t

A Godaddy domain értékesítő és tárhelyszolgáltató megpróbálja újra a lehetetlent, méghozzá tőzsdére vinni a céget. 2006-ban tervbe volt már egy részvénykibocsátás, aztán a vállalat vezetői megfutamodtak. Talán jobb is volt így, mert utána elég siralmas évek jöttek a cég életében. 2012-ben 279 millió dollárt, tavaly 200 millió vesztesége volt a vállalatnak. Ebben az évben az első negyedévben már 50 millió dollár veszteséget könyveltek el, így valószínűleg az az év sem lesz túl rózsás.

[sam id=”7″ codes=”true”]
Hirdetés
A befektetők nem biztos, hogy rohanni fognak a részvényért, ha egyszer bevezetik a céget a tőzsdére. Azért pozitívum is is van a cégnél, 11,6 millió ügyfelet szolgáltak ki 2013- ban, és 1,4 millió domain regisztrációt sikerült eszközölniük. A lehetséges tickert még nem tudják, érdemes odafigyelni, mert az első napok után is még jó lehet árfolyam esésre spekulálni.

Forrás: SEC

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!