vasárnap, január 17, 2021

Megpróbálják újra tőzsdére vinni a GoDaddy-t

A Godaddy domain értékesítő és tárhelyszolgáltató megpróbálja újra a lehetetlent, méghozzá tőzsdére vinni a céget. 2006-ban tervbe volt már egy részvénykibocsátás, aztán a vállalat vezetői megfutamodtak. Talán jobb is volt így, mert utána elég siralmas évek jöttek a cég életében. 2012-ben 279 millió dollárt, tavaly 200 millió vesztesége volt a vállalatnak. Ebben az évben az első negyedévben már 50 millió dollár veszteséget könyveltek el, így valószínűleg az az év sem lesz túl rózsás.

[sam id=”7″ codes=”true”]
Hirdetés
A befektetők nem biztos, hogy rohanni fognak a részvényért, ha egyszer bevezetik a céget a tőzsdére. Azért pozitívum is is van a cégnél, 11,6 millió ügyfelet szolgáltak ki 2013- ban, és 1,4 millió domain regisztrációt sikerült eszközölniük. A lehetséges tickert még nem tudják, érdemes odafigyelni, mert az első napok után is még jó lehet árfolyam esésre spekulálni.

Forrás: SEC

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Instant posztok

MinnerInstant

Sokakkal megesik. Pedig lehetne ez másképpen is! A Minner legújabb cikkében olyan piacra lépési stratégiát is bemutat, ami neked is megmozgatja a fantáziádat. De ha nem is kattintasz tovább vigyél el információt. Szóval több Minner vállalkozó is indult már úgy el, hogy beharangozó kampányt, sőt eseményt csinált az indulásból, ők nem élték át a fenti képen szemléltetett ürességet! Ma is működik még a vállalkozásuk! Itt a cikk: Így indítunk be egy új termékkereső oldalt, vállalkozást

MinnerInstant

Ezen biztosan felnevetnek a nagyon hívő bitcoinosok. De minden végletet meg kell vizsgálni. Az Azonnali.hu -n egy átfogó cikket találtam a témában, ami körbe rájra az ellen oldalt. Ebből kiragadok most egy részt:

Eddig legalább nyolc Nobel-díjas közgazdász fejtette ki arról véleményét, hogy a bitcoin egy spekulatív lufi, köztük

A cikket itt tudod teljesen elolvasni.

MinnerInstant

Pearson Prentice Hall kutatásából kiderült, hogy az emberek 65%-a az információt csak akkor tudta teljesen feldolgozni, ha az vizualizálva is volt. Ha csak hanggal, vagy csak szöveggel volt, a figyelmük hamar lankadt, elkalandozott, vagy üveges tekintettel bár nézték, agyuk nem fogott fel semmit.

Az MIT kutatóinak mérései alapján egy szempillantás alatt 8 képet is képesek vagyunk feldolgozni. (13 milliszekundum egy kép feldolgozása, 100 milliszekundum egy pislogás. Ugyanezen kutatás szerint az agyunkba továbbított információ 90% -a vizuális, a fennmaradó 10% pedig az érzékeink többi része között oszlik meg (pl. hallás, tapintás…).  

Látod! A kép nekünk is segített! Irány az a cikk, ami még tovább segít ebben: Amikor a vevőd hülyeséget kérdez, amögött még több száz, sőt akár több ezer elszalasztott…


Megnézem a többi Instant üzleti posztot! 

További friss cikkek