Menetel az Aegon

A biztosítótársaságokról vegyes a véleményük a befektetőknek. Van aki szerint érdemes venni, van aki szerint messze el kell kerülni. Most egy kicsit vonatkoztassunk el hazánkban a biztosítókról, mert nem mindig vagyunk jó véleménnyel róluk (De azért mindig emlegetjük: a biztosító majd fizet). Egy európai biztosítót emelnék ki, méghozzá az Aegon-t. Mindenki ismeri biztosan. Egy globális vállalatról beszélünk, már az Amerikai Egyesül Államokban is nagyon sok államban jelen van. Amit érdemes tudni, hogy a biztosítók is készítettek új terméket, és sokszor nem csak egyszerűen biztosítással foglalkoznak. A befektetések, megtakarításokban is egyre fontosabb szerepük van. A társadalom elöregedése és a demográfiai átrendeződés miatt a nyugdíjas éveinkről való gondoskodásnak még nagyobb szerepe lesz. Ez előrevetíti tehát, hogy ezek a biztosító társaságoknak ez jól fog jönni.
A másik amiben az Aegon jó példa, hogy bevezette ingatlan tanácsadási szolgáltatását, ezt főképp az USA-ban erősíti.

Az árfolyamot a 8.5-es szint megfoghatja, jelenleg oldalazásban van a részvény. A vásárlásban gondolkodók várjanak picit, míg a 8,5-es szintre leesik az árfolyam. Még nagy potenciál van az árfolyamban, és a 10 dolláros árszint fölé emelkedve könnyen felmegy 12-14 dollárig is, ami már több mint 20%-os emelkedést jelent majd. Tehát a biztosítók szidása helyett, gondolkodj el, hogy tulajdonos is lehetnél.

aeg

Forrás: Finviz.com

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!