Menetel az Aegon

A biztosítótársaságokról vegyes a véleményük a befektetőknek. Van aki szerint érdemes venni, van aki szerint messze el kell kerülni. Most egy kicsit vonatkoztassunk el hazánkban a biztosítókról, mert nem mindig vagyunk jó véleménnyel róluk (De azért mindig emlegetjük: a biztosító majd fizet). Egy európai biztosítót emelnék ki, méghozzá az Aegon-t. Mindenki ismeri biztosan. Egy globális vállalatról beszélünk, már az Amerikai Egyesül Államokban is nagyon sok államban jelen van. Amit érdemes tudni, hogy a biztosítók is készítettek új terméket, és sokszor nem csak egyszerűen biztosítással foglalkoznak. A befektetések, megtakarításokban is egyre fontosabb szerepük van. A társadalom elöregedése és a demográfiai átrendeződés miatt a nyugdíjas éveinkről való gondoskodásnak még nagyobb szerepe lesz. Ez előrevetíti tehát, hogy ezek a biztosító társaságoknak ez jól fog jönni.
A másik amiben az Aegon jó példa, hogy bevezette ingatlan tanácsadási szolgáltatását, ezt főképp az USA-ban erősíti.

Az árfolyamot a 8.5-es szint megfoghatja, jelenleg oldalazásban van a részvény. A vásárlásban gondolkodók várjanak picit, míg a 8,5-es szintre leesik az árfolyam. Még nagy potenciál van az árfolyamban, és a 10 dolláros árszint fölé emelkedve könnyen felmegy 12-14 dollárig is, ami már több mint 20%-os emelkedést jelent majd. Tehát a biztosítók szidása helyett, gondolkodj el, hogy tulajdonos is lehetnél.

aeg

Forrás: Finviz.com

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!