Mennyi pénzt sikerült összegyűjteni az Ice Bucket Challenge segítségével?

Tavaly a közösségi hálón, főleg a Facebookon terjedt el a jegesvödör-kihívás. Magyaráznom sem kell szerintem, mindenki látott már ilyen videót. Persze itthon kevés volt az, aki ténylegesen adakozott is az ALS nevű végzetes bénulással járó betegségben szenvedőket segítő alapítványoknak. Az USA-ban főleg az ismert személyek adakoztak, és egyben le is öntötték magukat a jeges vízzel. 115 millió dollár gyűlt össze így az USA-ban. Az alábbi infografikából pedig kiderül, mire is költötték a pénzt. A legfontosabb, hogy 70 millió dollárt kutatásra költötték. Ez, azért fontos, mert a betegséget nem tudják kezelni. Végre valami értelmesre is használtuk a közösségi oldalakat, és eljutott így a hír olyanokhoz, akik tudnak, és akarnak is adakozni. Az infografika alatt pedig Bill Gates Ice Bucket Challenge videóját is megnézheted.

icebucketchallenge mennyi

Fotó: Global Panorama
Forrás: Marketwatch

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!