Mennyit? 50%-ot emelkedett az OTP, 30%-ot a Budapesti Értéktőzsde indexe január óta!

Brókerbotrányok ide vagy oda, a Budapesti Értéktőzsde részvényei jól teljesítenek. Szinte hihetetlen, de a magyar tőzsdén a részvények január óta kétszámjegyű növekedést tudnak felmutatni, már több mint 30%-ot emelkedett a BUX index. Az OTP 50%-ot emelkedett az év eleji árfolyamhoz képest. Egyrészt az Európai Központi Bank kötvényvásárlási program is felhajtja az itthoni árfolyamokat, illetve az orosz válság is javulni kezdett.

buxindex

 

Az OTP árfolyamán látszik legjobban a trend, szép kis hozam, és forgalom alakulásán sem látszik, hogy túl fűtött lenne.

otp_grafikon

 

Ebből az emelkedésből profitálhatunk mi is: Profitálj a londoni magyarokból

fotó: campona.hu

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!