KezdőlapTőzsdeMennyit? 50%-ot emelkedett az OTP, 30%-ot a Budapesti Értéktőzsde indexe január óta!

Mennyit? 50%-ot emelkedett az OTP, 30%-ot a Budapesti Értéktőzsde indexe január óta!

-

Brókerbotrányok ide vagy oda, a Budapesti Értéktőzsde részvényei jól teljesítenek. Szinte hihetetlen, de a magyar tőzsdén a részvények január óta kétszámjegyű növekedést tudnak felmutatni, már több mint 30%-ot emelkedett a BUX index. Az OTP 50%-ot emelkedett az év eleji árfolyamhoz képest. Egyrészt az Európai Központi Bank kötvényvásárlási program is felhajtja az itthoni árfolyamokat, illetve az orosz válság is javulni kezdett.

buxindex

 

Az OTP árfolyamán látszik legjobban a trend, szép kis hozam, és forgalom alakulásán sem látszik, hogy túl fűtött lenne.

otp_grafikon

 

Ebből az emelkedésből profitálhatunk mi is: Profitálj a londoni magyarokból

fotó: campona.hu

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek