Mennyit keresnek a szomszédok? Ezt láthatod ezen a térképen. Nézd meg!

A Geoindex.hu-n a 20 000 főnél nagyobb lakosú városokban megnézheted, hogy az egyes utcákban, területeken (körzetekben) mennyi a vásárló erő, vagyis az egy főre jutó jövedelem. A weboldalon ezenkívül még további statisztikákat is megnézhetünk a térképen (bal sarokban kiválaszthatod). Például ingatlan négyzetméterárak, időskorúak aránya.

Kinek jó ez? Mire lehet használni?
Éppen vállalkozást indítanál, kis boltot nyitnál? Nézd meg melyik utcában, lakótömbben keresnek legjobban. Vesd össze az ingatlan árakkal a vásárlóerőt, és nézd meg hol van különbség, ott például az ingatlan árakban lehet nagyobb változás. Amúgy meg csak böngésszél, kíváncsiságból is.

Kattints ide és nézd meg a hozzád legközelebb eső város egyes utcáin mekkora a vásárló erő. De gondolom ezt te is megmondanád, főleg akkor, ha ismered a városrészeket. Arra figyelj, hogy megfelelően nagyíts rá, akkor látszik a képen jól.

Például Budapest így néz ki:

Geoindex utca szintű vásárlóerő
Geoindex utca szintű vásárlóerő

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!