Messi sajnos nem segíthet, Argentína csőd szélén

Amerikai bíróság pontot tett az argentin államadósság körüli jogi vitára. Egy ítélettel kötelezte Argentínát, hogy fizesse ki a spekuláns hedge fundoknak a kötvényeik névértékét. Ezzel akár csődbe is viheti az országot. Így sokan támadásnak tartják, és úgy vélekednek, hogy az amerikai bíró kihasználja hatalmát.

[sam id=”7″ codes=”true”]
Hirdetés

Szegény argentinok nem is olyan rég még a legjobb példa mindenki előtt, mert a csőd széléről tudtak felállni. Láthatjuk, hogy milyen sebezhető tud lenni az ország még is, akár egy ilyen ítélet után.

Tehát Messi mellett érdemes odafigyelni az argentin kötvényekre is, hiszen a hír óta szárnyalnak. Reméljük nem baj, hogy egy kicsit a foci vb-t kihasználva juttatunk el például ilyen híreket.

Ezt a cikket is olvasd el:
Profitálj a foci VB-ből

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozok azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!