Messi sajnos nem segíthet, Argentína csőd szélén

Amerikai bíróság pontot tett az argentin államadósság körüli jogi vitára. Egy ítélettel kötelezte Argentínát, hogy fizesse ki a spekuláns hedge fundoknak a kötvényeik névértékét. Ezzel akár csődbe is viheti az országot. Így sokan támadásnak tartják, és úgy vélekednek, hogy az amerikai bíró kihasználja hatalmát.

[sam id=”7″ codes=”true”]
Hirdetés

Szegény argentinok nem is olyan rég még a legjobb példa mindenki előtt, mert a csőd széléről tudtak felállni. Láthatjuk, hogy milyen sebezhető tud lenni az ország még is, akár egy ilyen ítélet után.

Tehát Messi mellett érdemes odafigyelni az argentin kötvényekre is, hiszen a hír óta szárnyalnak. Reméljük nem baj, hogy egy kicsit a foci vb-t kihasználva juttatunk el például ilyen híreket.

Ezt a cikket is olvasd el:
Profitálj a foci VB-ből

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!