Mi köze a Blikk.hu-nak a Mindegybenblog-hoz?

A mindenegybenblogot láttad már? Biztosan tele van reklámokkal, illetve kétes eredetű hírekkel. Na, most többször is megfigyeltem, hogy a Blikk.hu a saját Facebook oldalán oszt meg mindegybenblogos tartalmakat. Persze más oldalakról is tesz be, például TV2. Ezek igazából vagy stratégiai megállapodások, vagy fizetett posztok.

Persze értem én, bulvár oldal a Blikk. De, mégis felvetődik bennem, hogy egy kicsit sem hiteles weboldal cikkeit teszi ki. A helyzet az, hogy valami üzleti kapcsolat kell, hogy legyen a Blikk és a mindegybenblog között. Azért is biztos, mert a Facebookon a KKV Marketing csoportban az egyik Blikkes illetékestől megkérdezték erről az együttműködésről, majd ő kérte az adminokat, hogy töröljék ki a bejegyzést, és az admin le is vette a csoportból. Úgy látszik, lassan kifizetődő lesz ilyen oldalt csinálni? Felrakni csomó kétes hírt, meg címet… aztán már köthetjük is az üzletet valamelyik bulvárlappal? Bár itt a Blikket minősíti inkább, hogy megosztja azokat a tartalmakat.

Ez is érdekelhet:
Úgysem hiszed el, mennyit keresnek a lájkvadász, kamuhírportálok – mindenegybenblog, ezt-figyeld.com
Ismered a BuzzFeed-et? Havonta 200 millión kíváncsiak rá, nem egy lájkvadász oldal…

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!