Miért nem jelentkeznek a károsultak a “BrókerMarcsi” ügyben? A rendőrségi nyomozást is nehezítik.

Megdöbbent, hogy egy-egy személy mennyi milliárd forintot össze tud álbrókerként gyűjteni? Engem is meglep. Sőt erről már a Minneren is írtam egy cikket: Miért tudnak az álbrókerek, csalók egymaguk több milliárd forintnyi ügyfélállományt összehozni (kicsalni)? A válasz egyszerű, a mohóság nagy úr, és ezt ki tudják használni a pénzügyi csalók. De van itt még valami furcsaság, ami tovább erősíti az álbrókerek tevékenységét.

Tudtad, hogy sok károsult azért nem jelentkezett a hatóságoknál, mert olyan pénzt fektetett be, amit amúgy el akarna titkolni, mert kétes eredetű? Ezért is csak saccolni tudják a Kun-Mediátor által okozott károkat, 10-15 milliárd forint most a becslés, de valahol már 20 milliárd forintot is olvastam. Bizony, így aki titkolja a károsultságát, nem is fog a pénzéhez jutni.

A Kun-Mediátor vezetőjét, akit csak Marcsinak ismerünk most kapták el Belize-ben, tavaly az ő csalása is hozzájárult a brókerbotrány kirobbanásához. (Forrás: 444.hu)

 

Fotó: Interpol

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!