Miért nem jelentkeznek a károsultak a “BrókerMarcsi” ügyben? A rendőrségi nyomozást is nehezítik.

Megdöbbent, hogy egy-egy személy mennyi milliárd forintot össze tud álbrókerként gyűjteni? Engem is meglep. Sőt erről már a Minneren is írtam egy cikket: Miért tudnak az álbrókerek, csalók egymaguk több milliárd forintnyi ügyfélállományt összehozni (kicsalni)? A válasz egyszerű, a mohóság nagy úr, és ezt ki tudják használni a pénzügyi csalók. De van itt még valami furcsaság, ami tovább erősíti az álbrókerek tevékenységét.

Tudtad, hogy sok károsult azért nem jelentkezett a hatóságoknál, mert olyan pénzt fektetett be, amit amúgy el akarna titkolni, mert kétes eredetű? Ezért is csak saccolni tudják a Kun-Mediátor által okozott károkat, 10-15 milliárd forint most a becslés, de valahol már 20 milliárd forintot is olvastam. Bizony, így aki titkolja a károsultságát, nem is fog a pénzéhez jutni.

A Kun-Mediátor vezetőjét, akit csak Marcsinak ismerünk most kapták el Belize-ben, tavaly az ő csalása is hozzájárult a brókerbotrány kirobbanásához. (Forrás: 444.hu)

 

Fotó: Interpol

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!