KezdőlapGazdaság és üzletMinden, amit tudnod kell a 3D nyomtatásról (mi ez, mit lehet vele...

Minden, amit tudnod kell a 3D nyomtatásról (mi ez, mit lehet vele csinálni) egy videóban

-

Ritkán osztok meg Youtuberektől tartalmakat, de a CsChannel egyszerűen ráérez azokra a témákra, amik téged is érdekelhetnek. Legutóbb a Youtube-os bevételekről készített egy felvételt, amit itt a Minneren is megosztottam veletek, most pedig a 3D nyomtatásról készített olyan tartalmat, amiből te is megismerheted a működését, a lényeget. Az autós torrentes példán pedig még mindig nevetek. Utána már érdemes is lesz olvasnod a Minner.hu 3D nyomtatás kategóriáját, több olyan cikket is írtam, amit a videó után már könnyen értelmezhetsz. Na és még valami! De először nézd meg a videót, majd görgess lejjebb!

A Minneren több 3D nyomtatással foglalkozó vállalkozás ötletet is írtam, amibe te is bele tudsz vágni!
Az alábbi linkekre kattintva el is tudod olvasni őket:
Indíts vállalkozást: 85. ötlet – 3D nyomtató javítás, értékesítés
Indíts vállalkozást 42. ötlet – Webshop 3D nyomtatós tárgyaknak
Indíts vállalkozást: 37. ötlet – Reklámajándék 3D nyomtatóval

 

 

Fotó: Creative Tools/Flicrk

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek