KezdőlapGazdaság és üzletMindenki tudja, hogy Ukrajnában helyzet van, a piac beárazta

Mindenki tudja, hogy Ukrajnában helyzet van, a piac beárazta

-

Már szinte mindennapossá vált az, hogy Ukrajnában feszült a helyzet még mindig. Igaz már kicsit csitultak a kedélyek. Ezen a képen például látható, hogy az ukrán légtér eléggé üres (egy maláj gépet lelőttek, mert azt hitték Putyin gépe). A legtöbb légitársaság elkerüli az országot. Az orosz rubel árfolyamára is kihatnak az események, és meglepő módon erősödni tudott az elmúlt időszakban. Erre már láthattunk hasonló példát, a japán földrengés után a jen is erősödött.

A rubel árfolyama most közelíti meg újra a 35-ös szintet a dollárral szemben. Itt fog eldőlni, hogy tovább erősödik (azaz csökken az USDRUB árfolyama), vagy emelkedni fog. Tehát a spekulánsok alacsony kockázat mellett tudnak belépni a piacra. Mivel 35 környékére be lehet tenni egy stop loss megbízást, aminek segítségével ki tudunk szállni.

rubel_juli

 

Fotó: Newsweek

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek