Minner vállalkozás ötlet podcast sorozat, hanganyagok

Rájöttem, hogy a vállalkozás ötletbe még jobban beleélhetitek magatokat, ha arról készítek hanganyagot. Sokat gondolkoztam, hogy videó vagy podcast legyen. Végül a podcast mellett döntöttem, mert 138 ötlet esetében ezt sokkal gyorsabban meg tudom csinálni, és így bárhol tudod majd hallgatni, akár egyszerre, egymás után 10-20 ötletet is, sőt le is tudod tölteni majd az anyagokat. (A soundcloudnak van applikációja is.)

Természetesen kell idő, míg elkészül mind, de heti 5 ötletet fel tudok majd tölteni. Soundcloudra töltöm fel a felvett ötleteket, így még könnyebben kereshető lesz. Ide kattintva eléred a Minner Soundcloud profilját.

[adrotate banner=”5″]

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!