KezdőlapVállalkozás ötletekMinner vállalkozás ötlet podcast sorozat, hanganyagok

Minner vállalkozás ötlet podcast sorozat, hanganyagok

-

Rájöttem, hogy a vállalkozás ötletbe még jobban beleélhetitek magatokat, ha arról készítek hanganyagot. Sokat gondolkoztam, hogy videó vagy podcast legyen. Végül a podcast mellett döntöttem, mert 138 ötlet esetében ezt sokkal gyorsabban meg tudom csinálni, és így bárhol tudod majd hallgatni, akár egyszerre, egymás után 10-20 ötletet is, sőt le is tudod tölteni majd az anyagokat. (A soundcloudnak van applikációja is.)

Természetesen kell idő, míg elkészül mind, de heti 5 ötletet fel tudok majd tölteni. Soundcloudra töltöm fel a felvett ötleteket, így még könnyebben kereshető lesz. Ide kattintva eléred a Minner Soundcloud profilját.

[adrotate banner=”5″]

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek