Mint egy rossz összeesküvés elmélet, a kedvenc márkáid néhány vállalat kezében összpontosulnak

Kattints a fenti képre, és akkor nagyban megnyílik! Ezen azt láthatod, hogy az élelmiszerpiacon fellelhető termékek többsége (nagy márkák) csak egy szűk kör kezében összpontosulnak. Ez még semmi! A cégek között nagyobb kapcsolat is fellelhető, sőt azt is láthatjuk, szinte a legnagyobb cégek valamilyen módon kapcsolódnak egymáshoz. Ezt az alábbi ábrán láthatod (kattints rá a kinagyítás miatt).

corporateconnection-world

Nézegess infografikákat a Minneren! Kattints ide!

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!