Mit szeretnének a nők? Mi érdekli őket? – infografika

Ma is egy érdekes infografikával készültem nektek. Az ábrán természetesen vannak olyan információk, melyeket tudhattunk, sejthetünk is (pl. a szépség és ruhák iránti érdeklődést). Valószínűleg, ha vállalkozásod van, akkor a nőknek is szeretnél eladni. Ezen az ábrán azt is láthatod, hol kell megszólítani őket, mennyiszer, és ha jól megnézed az infografikát, akkor kiderítheted azt is, hogy milyen témával tudod megfogni őket.

mit szeretnek a nok

Forrás: Carlos Monteiro
Fotó: Vladimir Pustovit/Flickr

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!