Mivel keresett 17 éves korára 17,6 millárd forintot az új tőzsde titán?

UPDATE: A hír nem igaz, a Mohamed Islam csak kitalálta a történetet. Igazából demo számlán ért el ekkora nyereséget. Ettől még a penny stock-os rész érdekes, ne hagyd abba az olvasást 🙂

A New York Magazine egy fiatal tőzsde gururól ír, aki még csak 17 éves, de már összegyűjtött (átszámítva) 17,6 milliárd forintot tőzsdézéssel. A családja nem rendelkezett nagy vagyonnal, sőt mondhatni nem is nagyon érdeklődtek előtte a befektetések iránt.

Mohamed Islam már 9 éves korában penny stockka l (ez a válasz a címben szereplő kérdésre), azaz centes részvényekkel kereskedett. Ugye ismerős? Egyrészt a Wall Street farkasa filmben is hallhattál a centes részvényekről, illetve a Minneren is sokat foglalkoztunk velük.
Na de visszatérve, a fiatal tőzsde titán már vett saját BMW-t (amit még nem vezethet), van külön lakása is már, de még nem sokat tartózkodik ott. Szüleit “eltartja” legalábbis azóta ők nem dolgoznak. A haverjaival jár bulizni, pókerezni, és általában ő fizeti is a számlákat haverjai helyett.

Visszakanyarodva a penny stockra, mi is sok fantáziát látunk a kisebb tőkéjű vállalkozásokban, és részvényeikben. Nem mindig emelkedésre kell játszani, mivel lehetőség van árfolyam csökkenésből is profitálni.

Ide kattintva több centes hírt, elemzést is olvashatsz.

 

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!