Mivel keresett 17 éves korára 17,6 millárd forintot az új tőzsde titán?

UPDATE: A hír nem igaz, a Mohamed Islam csak kitalálta a történetet. Igazából demo számlán ért el ekkora nyereséget. Ettől még a penny stock-os rész érdekes, ne hagyd abba az olvasást 🙂

A New York Magazine egy fiatal tőzsde gururól ír, aki még csak 17 éves, de már összegyűjtött (átszámítva) 17,6 milliárd forintot tőzsdézéssel. A családja nem rendelkezett nagy vagyonnal, sőt mondhatni nem is nagyon érdeklődtek előtte a befektetések iránt.

Mohamed Islam már 9 éves korában penny stockka l (ez a válasz a címben szereplő kérdésre), azaz centes részvényekkel kereskedett. Ugye ismerős? Egyrészt a Wall Street farkasa filmben is hallhattál a centes részvényekről, illetve a Minneren is sokat foglalkoztunk velük.
Na de visszatérve, a fiatal tőzsde titán már vett saját BMW-t (amit még nem vezethet), van külön lakása is már, de még nem sokat tartózkodik ott. Szüleit “eltartja” legalábbis azóta ők nem dolgoznak. A haverjaival jár bulizni, pókerezni, és általában ő fizeti is a számlákat haverjai helyett.

Visszakanyarodva a penny stockra, mi is sok fantáziát látunk a kisebb tőkéjű vállalkozásokban, és részvényeikben. Nem mindig emelkedésre kell játszani, mivel lehetőség van árfolyam csökkenésből is profitálni.

Ide kattintva több centes hírt, elemzést is olvashatsz.