KezdőlapTőzsdeMost érdemes amerikai részvényt venni

Most érdemes amerikai részvényt venni

-

Tegnap az amerikai jegybank (FED) ülésezett, és kiderült, hogy a kamatemelésre csak később kell számítani, jó ideig nem lesz emelés. Ez egy jó hír, mivel a kamatok emelése után az emelkedő trend megtorpanna. A FED szerint lassul a globális gazdaság, főleg Kínában és az Európában, ez tovább erősítheti a dollárt. A befektetők örültek a híreknek, és minden amerikai index pluszban zárt.

Az S&P500 1,75%-ot, a Dow 1,64%-ot a Nasdaq pedig 1,9%-ot emelkedett a tegnap. Minden szektor emelkedni tudott, ami nem is meglepő. Persze voltak így is eső részvények a piacon, mert generálhat eladást (esést) az, hogy valaki átmegy másik részvénybe.  A piac jó, a részvények emelkednek. Az Alibaba részvénynél is meg lehet fogni, jelenleg oldalazik 90 dollár körül.

sector_okt09

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek