Most érdemes amerikai részvényt venni

Tegnap az amerikai jegybank (FED) ülésezett, és kiderült, hogy a kamatemelésre csak később kell számítani, jó ideig nem lesz emelés. Ez egy jó hír, mivel a kamatok emelése után az emelkedő trend megtorpanna. A FED szerint lassul a globális gazdaság, főleg Kínában és az Európában, ez tovább erősítheti a dollárt. A befektetők örültek a híreknek, és minden amerikai index pluszban zárt.

Az S&P500 1,75%-ot, a Dow 1,64%-ot a Nasdaq pedig 1,9%-ot emelkedett a tegnap. Minden szektor emelkedni tudott, ami nem is meglepő. Persze voltak így is eső részvények a piacon, mert generálhat eladást (esést) az, hogy valaki átmegy másik részvénybe.  A piac jó, a részvények emelkednek. Az Alibaba részvénynél is meg lehet fogni, jelenleg oldalazik 90 dollár körül.

sector_okt09

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)